Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7363086 www.bgdnes.bg

Гущерова стана арктическа кралица

Хубавицата се къпе в Северно сияние

Впуска се с приятелка в скандинавска сага

Невероятно приключение, неземни гледки и чудната игра на светлината на Северното сияние пълнят очите и душата на съпругата на мултимилионера Добромир Гущеров - Диана.

Красивата дама се впуска в своеобразна скандинавска сага заедно със своя близка приятелка, с която опасват надлъж и нашир земите на викингите. Леденият воаяж на Гущерова включва едни от най-красивите места на планетата, сред които китни малки селца в Швеция, прочутия леден хотел край Кируна, норвежките фиорди, прословутите Лафотенски острови, известни още като арктичния рай. По време на пътуването Гущерова отсяда в топли дървени къщурки насред вечнозелени гори, над които нощта е окъпана от Северното сияние. Тя дори прекрачва т.нар. Арктически кръг, с което на практика попада на територията на Северния ледовит континент.

Това не е първото северно приключение на милионерската съпруга. Преди по-малко от година заедно с Гущеров те предприемат незабравимо пътуване с луксозната си каравана през целия Скандинавски полуостров. Семейството заедно с кучето си преминава по цялото продължение на атлантическия път - от Берген в Югозападна Норвегия, през приказния Флам, до Тронхайм и чак до арктическите територии. Тази година явно милионерът е решил да остави жена си в уюта на женската компания, която сменя самолети с влакове, автобуси и шейни по заледените земи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама