Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7363434 www.bgdnes.bg

Софка будува преди сватбата

Певицата до последно реди маси за тържеството

Софи Маринова будува цяла нощ преди дългоочакваната си сватба с любимия Гринго. Ромската изпълнителка до последно изпипва всеки детайл за снощното тържество. Софка лично е участвала в украсяването на празничната зала. Над 400 малки бутилчици със специална селекция вино и снимка на двамата младоженци са закарани в ресторанта като подарък за всеки гост. Цялата зала бе украсена със златно и синьо. Тортата също е със златни елементи. Такива имаше и по роклята на булката.

Софи толкова се вълнувала за тържеството, че до последно стояла на телефона, за да се увери, че всичко е наред. Тържеството в столичен ресторант събра всичките й най-близки колеги от фолка, както и цялата нейна рода, плюс тази на Гринго.

Кумата Преслава също цял ден бе под вълнение за тържеството. Тя и половинката й Павел направили голям подарък на младоженците, но така и не разкриха какъв е той. Всички дарове на тържеството са под формата на пликове с пари. Такова било личното желание на Маринова. За да си подари сватбата на мечтите, Софи лично извади от джоба си близо 50 000 лева. Затова нямала нищо против да си върне част от тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама