Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7363537 www.bgdnes.bg

22-годишна стана Мис София

Кристина Пламенова от Бяла Слатина омая журито с правни познания

22-годишната Кристина Пламенова от Бяла Слатина стана Мис София, видя "България Днес". Красивата девойка впечатли жури и публика с блестящи правни познания, които е добила от УНСС - София.

Пламенова ще представи страната ни на конкурса в Кочи, Индия, от 20 до 28 април. Девойката, родена под знака на Близнаци, има блестящи комуникационни способности и красива фигура, обясни Красимир Аврамов - Човека глас, който бе част от журито. В него главен бе гласът на Венета Кръстева, най-успялата ни Мис Вселена България и Мис Свят България, която е организатор на конкурса. В журито участва и Мис България Свят - Галина Михайлова.

Реклама

Миналогодишната носителка на лентата Марина Георгиева сложи короната на главата на новата Мис София Кристина Пламенова с думите: "Да си Мис София е не е само признание и привилегия, но и голяма отговорност. Така че победителката трябва да използва умно титлата.

С короната идват и много ангажименти, които са задължителни. Пожелавам на победителката да развива себе си само в позитивна насока", каза от подиума Марина Георгиева. Подгласнички на Пламенова станаха Андреа Костадинова, Даша Узун и Йоана Ангелова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама