Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7363981 www.bgdnes.bg

Целувката на Кобрата

Кралицата на голото суши се смути от изненадващата свалка, но я прие с усмивка

Кубрат Пулев разцелува американска репортерка след победата си на ринга. Българинът бе в отлично настроение след нокаута над Богдан Дину в боксовия мач от тежка категория.

Реклама

37-годишният спортист сътвори доста интимна сцена, и то пред слисаните погледи на журналистите. Той даде импровизирано си интервю пред репортерката на "Вегас Спортс Дейли" Джени Суши. В самия край на разговора я награди със страстна целувка по устните.

Джени е по-известна като Кралицата на голото суши. Тя се изязява като готвач, като прави сушито си върху голи женски тела. Журналистиката й е само хоби.

Дамата с атрактивна визия и сочен бюст остана слисана от целувката на Кобрата, но се усмихна доволно. Първоначално тя изчетка българина и призна, че двубоят му е бил един от най-бруталните и най-кървавите, на които тя е ставала свидетел.

"Аз съм такъв характер. Бях много добре подготвен. Подготовката ми продължи доста дълго време. Тактиката и стратегията ми беше много добра. Бях по-добрият по мое мнение", заяви Кубрат пред Джени.

"Аркадата не е проблем, това е просто бокс. Случва се понякога. Благодаря на моите хора в ъгъла, свършиха добра работа. След нея бях много по-силен и бях много по-добър", добави още Пулев. За финал той бе запитан дали има шанс да се бие с Тайсън Фюри. Той отговори с "да" и сложи внезапен финал на интервюто с целувка за Джени.

Английските медии, които открито подкрепят своята звезда в бокса Антъни Джошуа, не останаха доволни от поведението на Кобрата. Вестник "Сън" призовава репортерката да повдигне обвинения срещу Кобрата за сексуална злоупотреба.

Реклама
Реклама
Реклама