Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7364162 www.bgdnes.bg

"Лъвовете" треперят Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов: "Ще има промяна"

Петър Хубчев ще бъде анонсиран като треньор на "Левски" до дни, а кой ще го замени на поста в националния отбор не е ясно. Слуховете са, че това ще е бившият му съотборник при "лъвовете" Красимир Балъков, но самият той отрича.

"Ще има промяна, но ще решаваме през седмицата. Да мине мачът с Косово (снощи, б.а.) и като се приберем ще обсъдим нещата", заяви пред "България Днес" вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов.

Реклама

Хубчев, според раздумките, се очаква да се раздели с националния тим още във вторник след квалификацията за европейските финали в Косово. Това щяло да стане факт независимо от крайния изход на мача - победа, равен или загуба за "лъвовете". Роденият в Гложене 55-годишен специалист е понлучил предложение да поеме "Левски" още за предстоящите финални плейофи на Първа лига.

Следващия мач на "трикольорите" е чак след края на първенството, но новините - фалшиви или не, тревожат играчите и всеки трепери дали, ако има промени, ще остане в състава, твърдят близки до отбора.

Хубчев се понравил на новите собственици със смелостта си да налага млади футболисти в национналния ни отбор. Настоящият наставник на "сините" Георги Дерменджиев бе ангажиран с големи очаквания и с апломб само преди два месеца, но не е харесван на "Герена". Коментарите са, че бате Гошо не работи правилно, и не показва очакваното от шефовете. Дерменджиев дойде именно със смяната на властта и новото ръководство му обеща възможност да действа. Договорът му е до лятото, но явно няма да бъде изпълнен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама