Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7364543 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт 2016 Маги Бадер: Нямам конфликт с русата Златка

От 3 г. съм с един мъж, пазех го в тайна

КОЯ Е ТЯ:

Магдалена Бадер е на 26 г., от София. Има 7-годишен син, Петър, за когото се грижи и твърди, че той е най-голямата й гордост в живота. През 2016 г. печели конкурса "Мис Плеймейт". В момента развива свой собствен бранд и притежава онлайн бутик за дрехи и аксесоари. Работи и като модел.

- Спечелихте конкурса "Мис Плеймейт 2016", но сякаш се покрихте от светлината на прожекторите. Защо?

Реклама

- Така е, но не съм се покрила. В началото ми беше интересно, любопитно, но след като опознах т.нар. хайлайф, разбрах, че няма нищо общо с това, което обществото си мисли. В един момент реших, че е по-добре да отделя повече време на семейството си. Реших, че няма смисъл от тази слава.

- Преди време споменахте, че над 27 мъже са ви предлагали брак. Към днешна дата продължавате ли да получавате подобни предложения?

- Не, или ако получавам някакви съобщения в интернет, не ги отварям и не ги чета. Имам мъж до себе си от доста време и съм съм щастлива. Няма как да ме грабнат хора, които не познавам.

- След като спечелихте конкурса, казахте, че нямате приятел и че трудно би ви спечелил някой мъж. С какво половинката ви успя да ви впечатли?

- Имам приятел отпреди да се явя на конкурса. Той си е все същият от 3 години. Просто тогава бях по-малка, с друго мислене и предпочетох да не казвам за него, да го запазя в тайна и да обявя, че съм свободна.

- Имате син на 7 годинки. Как прекарвате свободните си моменти?

Реклама

- Тази година е в първи клас и имаме все по-малко моменти заедно да се забавляваме, защото той учи. Доста е натоварен с уроци, спорт. Когато сме свободни, гледаме да се разхождаме, четем книги. Учим се заедно.

- На какво ви учи той?

- Най-важното, на което ме е научил още с раждането си, е спокойствие и търпение.

- Имате собствен бранд, онлайн бутик. Откога имате афинитет към модата?

- Винаги съм го имала. Обичам да рисувам и така започна всичко. Днешната ми колекция е от скици, които съм рисувала преди. Миналата година реших, че имам достатъчно свободно време, за да създам от скиците си малка колекция.

- Колко време отнема създаването на една колекция?

- Близо половин година. Скиците бяха лесната част, по-трудно беше да намеря подходящи платове, обиколих доста държави, за да намеря това, което искам. Намирането на добри шивачи също изискваше доста време. Ако трябва да съм честна, мислех, че ще върви доста по-зле, но на хората им допада.

- Замисляли ли сте се да станете част от Седмицата на модата?

- Седмицата на модата е в началото на пролетта и през есента. За тази, която започна на 24 март, получих покана да участвам, но я отказах. Направих го, защото ме поканиха няколко дни след като пуснах бранда, тогава още не бях сигурна дали ще потръгне, дали ще се хареса. Но мисля, че категорично ще участвам във форума през есента.

- Преди време се заговори за неразбирателство между вас и Златка Райкова заради еднакъв модел рокля, присъстващ в колекциите и на двете ви.

- Първо аз пуснах тази рокля на пазара. Но трябва да подчертая, че и двете със Злати сме ушили тези модели много преди да ги пуснем. Не е възможно аз да я пусна на пазара и за 2 дни тя да я ушие и да я пусне. Просто роклята сако е хит през тази година и е нормално това да се създава. Искам да кажа, че няма никакво съревнование между мен и нея кой първи, кой втори. Както аз, така и Злати, гледаме да сме в тенденцията. Тя е много сладка и готина мадама.

- С какво се е променил животът ви преди и след титлата?

- Не се е променил много. Може би в момента съм по-щастлива, защото съм пораснала, по-улегнала и знам какво искам от живота. Когато участвах в конкурса, бях на 23 г., сега съм на 26.

- Казвате, че сте по-улегнала, има мъж до вас от 3 г., мислите ли за още едно дете?

- "Каквото Господ каже" бих отговорила.

- Витае схващането, че победителките от "Мис Плеймейт" не се тачат една друга. Съществува ли приятелство между плеймейтките?

- С участничките от конкурса през 2016 г. не контактувам. Тогава стана бунт, че някой платил за победата ми и т.н. Няма какво да го коментирам. Но мога да кажа, че съществува приятелство между плеймейтки, като пример ще кажа, че с Ася Капчикова сме много близки. Тя е много готина жена, с нея сме много различни визуално, така че не може да става и дума за конкуренция.

- Преди години преживявате шок в личния живот, който ви нанася трайни вреди на здравето. Към днешна дата преодолели ли сте страховете си?

- Шока съм го преодоляла отдавна. Но не ми е приятно да съм на тъмно, да се прибирам по тъмно. Убедена съм, че на много жени не им е приятно това. От тогава минаха почти 13 г. и се справям все по-добре.

Реклама
Реклама
Реклама