Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7364610 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова скочила заради Коцето

Феновете шокирани от постъпката й 

Певецът официално призна: Аут съм от "Пайнер" 

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова скочи отново през прозореца заради фолкпевеца Константин.

Лично чалгарят пожелава младата девойка да изиграе драматичните сцени в новия му клип и тя с охота се съгласява, макар това да я връща към тежкия момент на опита за самоубийство.

Реклама

"Със сълзи от радост благодаря на всички колеги и приятели за подкрепата, обичам ви! И специално на Цвети Стоянова благодаря за невероятната смелост и професионализъм", заяви емоционално Коцето.

Гимнастичката има главна роля в новия му клип "107 дни", в която стои пред отворен прозорец и след това изчезва, върти огньове и пребива певеца, който видимо страда по нея. Това е първото участие на гимнастичката във видеоклип след инцидента на 14 юни 2016 година, когато полетя от 6-ия етаж на жилищен блок в столицата.

Преговорите за изявата на Цвети не продължават дълго и тя склонява да участва в проекта. Не се чумери и на идеята на Коцето и режисьора да застане пред отворения прозорец, намеквайки, че отново ще полети. В края на видеото самият Константин установява, че Стоянова я няма, а завесите се веят край зейналия прозорец.

Самата тя признава, че често се връща към момента на падането и не иска да го забрави. "Странното е, че понякога сама се подсещам нарочно. Опитвам се да си спомня всичко в детайли. Доста често ме натъжава и плача, но след това се чувствам по-силна и се подсещам през какво съм минала и от какви неща сега се притеснявам. Помня момента, в който си затворих очите и повече никога не ги отворих. Знам какво ме спаси! Виждала съм го, изпитвала съм го, след това то ми беше затвърдено. Освен Господ, това е моята майка", коментира гимнастичката.

Специално участие в песента има и Цветан Недялков от "Ку-ку бенд", който изсвирва драматични акорди на китарата си.

Реклама

Покрай еуфорията за "107 дни" фолкаджията направи и официално признание на нещо, което всички очакваха - той е аут от музикална компания "Пайнер". "Факт е, че вече не съм в редиците на "Пайнер". Изкарахме едни хубави 12-13 години, изпълнени с много турнета, емоции и приятни спомени", потвърди изпълнителят.

"Смятам, че вече съм достатъчно подготвен, имам доста опит и има какво да дам на младото поколение. Има безкрайно талантливи млади хора. Сега е моментът да обявя новата продуцентска компания, която направих - "Фирмата", сподели той. "Имаме кастинг, който вече е факт. Може да се види в моите социални мрежи", обяви Константин.

Певецът коментира, че съпругата му го е подкрепила за решението му да създаде продуцентска компания.

Слуховете за разлъката на певеца с продуцентите му витаят още от края на миналата година, но на 1 фeвpyapи вече беше ясно - Константин не е в кaтaлoгa нa "Пайнер", къдeтo имeтo нa пeвeцa e изтpитo. Koнcтaнтин гo нямaше и в oфициaлния caйт на фирмата, къдeтo дocкopo имaшe нoвини зa нeгo, зa ceмeйcтвoтo мy, зa тexнитe пoчивки. Ceгa в тъpcaчкитe нe излизa нищo. Hямa ги и cнимкитe мy, пpaвeни нa oфициaлни фoтocecии.

Пpeз пocлeднитe гoдини Koцeтo ocтaви кapиepaтa cи нa зaдeн плaн и нaй-вepoятнo тoвa e пoдpaзнилo шeфoвeтe мy - Митко Димитров и съпругата му Мария. Константин призна, че от две години няма договор, наскоро проведе преговори с бившите си работодатели, но накрая се е стигнало до раздяла.

Реклама
Реклама
Реклама