Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7364657 www.bgdnes.bg

Топастроложката Йорданка Игнатова изчисли по звездите: Продаден за просяк е 2-годишният Юлиян

Човек със заложна къща има пръст в мистерията в Равнец, показват небесните тела

Отвлечен и продаден е 2-годишният Юлиян, когото всички наричат Онуре, от бургаското село Равнец. Това заключение прави топастроложката Йорданка Игнатова, след като изготвя подробна хорарна карта, въз основа на разположението на небесните тела.

Реклама

Анализът на въпроса къде е детето е направен на базата на конфигурацията на планетите и въздействието върху мистериозната ситуация с потъналото сякаш вдън земя момченце. Изготвената от Йорданка Игнатова хорарна карта часове след изчезването на детето на 17 март показва, че то има проблем с едното краче. Потвърждение на този факт имаше от майка на хлапето – Мета, и баща му Иван на следващия ден - 18 март, когато полицията вече започна издирването на малчугана.

На въпроса: "Дали е отвлечено, или продадено?", отговорът в хорарната карата е - "и двете". Анализът на разположението на небесните тела показва, че до престъплението се е стигнало, за да се използва недъгът на малкия Юлиян с цел просия.

Топастроложката уточнява, че според изготвената хорарна карта трябва "да се търси човек, който има заложна къща и същевременно се занимава с подготовка на деца за просия, кражби, а може и да е педофил". Заключението на Йорданка Игнатова е, че в случая става дума за човек, "който изобщо за пари е способен на всичко". Комбинацията в разположението на планетите показва, че незавидна съдба очаква при всички случаи търсеното 2-годишно момченце.

"Луната прави напрегнат аспект с детето, която идва от четвърти дом - да се насили да проговори бащата", пише в своята прогноза известната астроложка.

Седмица след изчезването на малкия Юлиян неговата майка Мита пък се допитала до местна ясновидка за съдбата на детето си. Врачката казала, че момченцето е живо и здраво. Според нейните видения то е затворено в някаква къща. За него се грижела жена. Гадателката "видяла", че непознатата държи на ръце търсеното хлапе.

Най-спряганата версия в селото е, че детето било продадено или отвлечено, за да бъде обучено в просия, тъй като е с недъгаво краче.

Реклама

Юлиян-Онур е в неизвестност от 17 март. Тогава към 18 часа семейството на детето, което наброява още 13 деца, било в лозов масив край селото. Когато се прибрали, Юлиян се заиграл до каруцата, а майка му влязла в къщата да нахрани друго свое бебе. Когато излязла, момченцето го нямало.

В издирването на Юлиян бяха включени около 100 полицаи, родата и доброволци. В търсеното на хлапето бяха използвани хеликоптер и дрон. Обходен и щателно проверен е огромен периметър, но следа от момченцето няма. Районът около Равнец не е планински, детето няма къде да се скрие, ако изобщо се е загубило, категорични са участници в операцията. По думите им двегодишното хлапе няма как да стигне далече заради затрудненото си придвижване. Чакали в полето няма, както първоначално твърдеше майката Мита, опасявайки се, синчето й е разкъсано в гората. Гора също няма в района.

Първоначално подозренията за изчезването на детето падат върху неговите родители. Те са дали обяснения в полицията, но на този етап нямало доказателства, които да ги уличават в престъпление спрямо сина им.

Проверена е и версията, че двегодишното момченце е отвлечено от жител на село Кошарица, където доскоро живеело многолюдното циганско семейство. Въпросният мъж заплашвал бащата на малкия Юлиян - Иван, че "нещо лошо ще му се случи". Детето не е намерено в Кошарица, а заподозреният жител на селото имал желязно алиби.

"В ход са оперативни мероприятия за издирването на малкия Юлиян. Районът е щателно обходен няколко пъти. Бяха използвани и хеликоптер и дрон. Колегите продължават да работят със свидетели, за да установим всички МПС-та и лица, които са пребивавали в района, където за последно е било забелязано детето", съобщи главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов. По думите му криминалистите работят по няколко версии за изчезването на Юлиян, но основна няма.

"На този етап няма доказателства, които категорично да отхвърлят всяка от тях", допълва главният секретар на МВР.

18 деца се търсят

Осемнайсет деца са безследно изчезнали по данни на МВР. Те се издирват от полицията у нас, а някои от тях се търсят и заедно с партньорски служби от чужбина, но те не са открити до момента. В някои от случаите става дума за непълнолетни, някои от които са в неизвестност повече от десет години. Въпреки това полицията не спира да ги издирва. От 2015 г. до сега 48 хлапета са обявени за отвлечени, най-често от родител след развод. Всички тези деца са открити, с изключение на едно.

Реклама
Реклама
Реклама