Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7364675 www.bgdnes.bg

Гущерова с парти за бебето

Гостите затрупват детето с подаръци

Светлана показа дъщеря си за първи път

Бебешко парти за чудо и приказ вдигна Светлана Гущерова. Плеймейтката показа новороденото си за пръв път пред близки приятелки.

Сексбомбата украси семейния дом с балони и играчки. "Момиче е", гласяха повечето от надуваемите кълба.

Реклама

Цялата стая бе изваяна в розово и прилича на декор от приказка. Светлана много държала да има купон в чест на първото й дете. Затова тя събра близки и роднини, за да могат да се порадват на наследника й.

Щастлива майка не пропуска възможността да се похвали какво чудесно парти е спретнала заедно със съпруга си Християн Гущеров. Гостите на партито засипаха младата майка и рожбата й с подаръци.

Първородната дъщеря на Светлана носи името на татко си. Още преди да роди, плеймейтката разкри, че ще кръсти рожбата си на него. Най-щастлив от това е младият бизнесмен, за когото това е също първо дете.

Светлана роди преждевременно в началото на февруари. Терминът на плеймейтката бе за този месец, но се налага то да се появи на бял свят няколко седмици по-рано. Бебето бе поставено в кувьоз за известно време.

След като и майката Светлана, и дъщеря й са в добро здраве, те се прибират в дома си при щастливия татко Християн.

Месеци наред красавицата се готви за големия ден. Светлана посещава училище за родители. В него тя се научи да сменя пелени и да повива рожбата си.

"Ходя всяка седмица и много ми помага. Научавам много неща и съветвам всяка бременна да се запише на училище за майки. Има повече информация, отколкото в книгите. Доволна съм", призна няколко седмици преди да роди, Гущерова.

Реклама
Реклама
Реклама