Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7365616 www.bgdnes.bg

Гери-Никол с ново гадже

На сватбата на Софи Маринова и Гринго

Азис отсвири ромската перла,

прасе уплаши Преслава

За първи път поп сензацията Гери-Никол се показа с гадже!

Тя доведе тайнствения си възлюбен на сватбата на Софи Маринова и Гринго. Изпълнителката се надяваше, че на тържеството на Софка ще може спокойно да се забавлява с него, но близостта им не остана скрита. "България Днес" разполага с ексклузивни снимки и репортаж от ВИП тържеството, което завърши в малките часове вчера сутринта. Цигански оркестри, заря и кючеци до зори подлудиха столичния квартал „Дружба“.

Именно в ресторант в крайния квартал Софи и Гринго се забавляваха с над 400 гости. Цялата рода на Маринова от Етрополе, на мъжа й Тодор от Айтос и чалга гилдията се изсипа на тържеството. То бе напълно в стила на ромската перла - украса в синьо и златно, скъпи напитки и много танци.

Реклама

Софка не спести нито лев от почерпката на гостите и те пиха само маркови водка и уиски. Младоженците запазиха ресторанта за цяла нощ, за да може забавлението да не спира в малките часове на нощта. Младоженецът Гринго бе сред най-активните на дансинга. Той не спря да танцува с почти всички колежки на Софи.

Не само от чалга бранша уважиха сватбата на Маринова. Продуцентът Маги Халваджиян се появи заедно с Рачков, Зуека и неговата съпруга Ани. Маги и Софи са близки покрай нейното участие в "Като две капки вода", затова и той не пропусна поканата. Водещият Димитър Рачков се появи без Мария Игнатова. Така той затвърди слуховете, че двамата са окончателно разделени и няма никакъв шанс да се съберат отново.

Рачков изобщо не скучаеше от липсата на официална половинка на тържеството. Той веднага бе нападнат от актуалната Мис Силикон Анна-Мария Чернева. Брюнетката, която първоначално седеше на друга маса, в разгара на купона се присламчи плътно до Рачков.

Водещият изглеждаше доволен от компанията. Софи, Константин, Камелия, Глория се надпреварваха коя да вземе микрофона. Всички присъстващи отбелязаха, че фолкпевецът Азис отсъства. Той се смяташе за един от най-близките колеги на ромската перла, но двамата са развалили отношенията си. За сметка на това се появи Тони Стораро, за когото се смяташе, че е в лоши отношения с Маринова.

Фолкпевицата Бони се раздаде до краен предел на партито. Видимо тунингована, с много силикон в устните и гърдите си, Бони направи заявка, че е готова и тя да се ожени, след като хвана букета на булката.

Реклама

Кумата Преслава също бе сред най-активните на дансинга. Огромно прасе на поднос, с което трябваше да танцува, я уплаши. Тя директно се отказа от задачата и "плати" с голяма бутилка отлежало уиски.

Самата булка смени две сватбени рокли. Пред своите гости Маринова призна, че е будувала цяла нощ преди дългоочакваната си сватба. Ромската изпълнителка до последно изпипва всеки детайл за тържеството. Софка лично е участвала в украсяването на празничната зала. Над 400 малки бутилчици със специална селекция вино и снимка на двамата младоженци са раздадени като подаръци на гостите.

Софи толкова се вълнувала за тържеството, че до последно лично контролираше организацията.

Кумата Преслава също сподели, че цялата трепери от вълнение. Всички дарове на тържеството са под формата на пликове с пари. Такова било личното желание на Маринова. За да си подари сватбата на мечтите, Софи лично извади от джоба си близо 50 000 лева. Затова нямала нищо против да си върне част от тях.

Гърдите на Камелия не издържаха

За пореден път фолкпевицата Камелия скандализира с облекло. Блондинката дойде с червен костюм с огромно деколте. Тя бе сред първите на дансинга, а в ритъма на хорото гърдите й се мятаха напосоки.

Приятелят й Цветин също бе екстравагантно облечен с шарена риза и чорапи във всички възможни цветове.

Жената на Зуека шокира с ботуши

Половинката на водещия Васил Василев-Зуека изненада с облеклото си.

Повечето дами на сватбата бяха прекарали поне пет часа във фризьорски салон. Съпругата на Зуека Ани се появи с шарени гумени ботуши, които определено не бяха в дрескода на тържеството.

Реклама
Реклама
Реклама