Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7375797 www.bgdnes.bg

Ново протеже на Слави го напусна

По стъпките на Крисия 

Даниела Пирянкова отиде при Пайнера 

Още едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация извън шоуто му.

Тийнейджърката Даниела Пирянкова стана част от музикалния гигант на Митко Пайнера преди броени дни и ще търси успехи в самостоятелна кариера. Така тя ще последва съдбата на Крисия, с която бяха колежки в шоуто на Дългия, но и двете не продължиха работа с него.

Даниела беше една от трите сценични партньорки на малчугана Г-н Андреев, с когото имаха рубрика в предаването - "Запознай се с малките". Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова, но втората реши да напусне и беше направен кастинг за ново момиче. Пирянкова, която е родом от Хисаря, спечели сърцата на публиката и "Ку-ку бенд" и беше единодушно избрана за победител в препитването. Момичето може да се похвали с уникален глас, който може да й донесе световна слава.

Реклама

Нейната телевизионна слава продължи няколко месеца, а след това по неизвестни причини Слави спря да дава ефир на малките си протежета. Това доведе до напускането на Крисия, а впоследствие Г-н Андреев и Даниела също останаха без ангажименти.

"Вече официално съм част от "Пайнер", призна 13-годишната Пирянкова. Младата изпълнителка не разкри дали ще започне чалга кариера, или ще продължи с поп музиката, където й е силата, а и с този стил придоби популярност. Оказа се, че тя има хиляди фенове, които я подкрепят за професионалната стъпка, която предприема.

Преди години Митко Пайнера събираше даровити деца в музикалната си компания, но с времето сякаш тази практика затихна. Сега вероятно отново иска да възроди добрата практика - да взема певиците още като млади и да ги шлифова като музикални таланти.

Колежката на Даниела - Крисия, прекрати отношенията си с Трифонов, след като месеци наред нямаше никакви ангажименти. След като стана свободен изпълнител, тя започна да записва авторски парчета, направи си и собствен музикален канал в най-големия в света сайт за видеообмен Ютуб. Очаква се в близките седмици Крисия да пусне новата си песен с клип, за което тя намекна, че е изключително различно.

И Крисия, и Даниела са много активни в социалните мрежи, като постоянно пускат снимки и непрофесионални клипчета с изпълненията си. Бърза справка показва, че връстниците им ги засипват само с положителни коментари.

На фона на напускането на протежетата си в момента Слави Трифонов провежда нов кастинг за талантливи деца, които да станат част от шоуто му.

Реклама
Реклама
Реклама