Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7381551 www.bgdnes.bg

Уволниха Папи Ханс

Отнася подигравки в интернет

Константин принуден да напусне работа

Поет, творчески директор, певец, гадже на Дара, риалити звезда - това са само част от различните амплоа на Константин Трендафилов, Кокича, или както стана известен за цяла България - Папи Ханс.

От известно време на Папи му се е наложило да се раздели с длъжността си на творчески директор в една от най-големите и известни рекламни агенции у нас, с която той толкова много се гордееше и не пропускаше да изтъкне дори по време на участието си във "ВИП брадър".

Реклама

"Уволниха го след "Биг брадър", или по-скоро го помолиха да напусне, защото не им допаднаха образите, в които влиза и посрамва фирмата. Доколкото знам , сега се подвизава в някаква нова компания. Шеф му е богат грък, който държи и дерматологична клиника", разказа пред "България Днес" запозната с кариерата на всестранно развития младеж.

В профила си във фейсбук Константин също е отбелязал, че вече не е част от старата си любима фирма, и е обявил старта на нов проект. Отново във фейсбук той стана обект на сериозни подигравки от страна на журналиста Драгомир Симеонов и сценариста Иво Сиромахов.

Радиоводещият се оплака публично, че Папи го е блокирал в социалните мрежи.

"Правилно те е блокирал, къде се буташ у интелигенцията", пита иронично Сиромахов, след което следват още куп бъзици по адрес на Трендафилов, обвинен, че не носи на шеги и явно не е никак широко скроен, а поетичният и певческият му талант са буквално отречени.

"Възгордял се е нещо, а таман разбрахме, че е уволнен...", коментира друга потребителка.

В момента Ханс е участник в "Като две капки вода" и изглежда, няма никакво намерение да слиза от гребена на вълната на славата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама