Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7385589 www.bgdnes.bg

15 кила трупна Блатечки

Актьорът се опитва да откаже цигарите

Шивачите на Асен скоростно му разширяват панталоните, той започва да тренира

Актьорът Асен Блатечки е напълнял, защото повече от три месеца се опитва да откаже цигарите.

Реклама

"Вярно е, че ударих сто кила. Никога не съм бил толкова дебел, но това е, защото искам да живея здравословно", ожали се най-чаровният от секссимволите ни.

Причината за драстичното му окръгляне се дължи на опита му да откаже цигарите. Той сам призна, че издържал цяла година, без да пафка, но за сметка на това се тъпчел с храна до пръсване и последствията не закъснели.

Миналата година актьорът се върнал отново към порока си, защото вярвал, че така ще върне предишната си форма, но уви - кантарът не мърдал и с килограм надолу. "Вече съм напред с 15 килограма, които направо ме видоизмениха, но ще се оправят нещата, почвам да тренирам", заканва се Блатечки.

Симпатягата поне три пъти до сега е почвал и спирал с порока, който придобил още в тийнейджърска възраст. Тогава толкова му се усладило, че изобщо не искал да ги спира след това.

Покрай огромното напрежение в работата и личния си живот обаче актьорът неусетно достигнал до 3-4 кутии на ден. Цигарите станали средство за разпускане, но пък и започнали да му докарват различни здравословни проблеми - изморявал се по-бързо, задъхвал се и кашлял зловещо.

"Аз съм така, на периоди. Реша и ги оставям - месец, два, три. Тъкмо почна да се чувствам различно, и нещо вземе, че се случи, и хоп, пак почвам да пуша. Сега пак съм в такъв период - опитвам да не пуша. Все някога ще ги откажа завинаги, ама кога ли", кахъри се Асен.

Актьорът не признава "модерните" цигари, които уж били по-малко вредни за организма, с които се напълнил пазарът у нас. "Тогава за какво въобще пушат тези хора, най-големият кеф е да си свиеш цигарка или да си я пафкаш каквато си е", смее се Блатечки на опитите на познатите му да го прикоткат да си купи от новия тютюн без дим.

"Абе най-трудно е на шивачите, дето им се налага да ми преправят костюмите с новите ми размери, но и така съм доволен от визията си. Не е болка за умиране, някакви си 15 кила. Ще ги сваля", споделя бившият шампион по карате с черен колан Асен Блатечки.

Реклама
Реклама
Реклама