Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7389549 www.bgdnes.bg

Красивата Меди затрита от мъжа си в Германия

Убийство в българско семейство потресе германския град Бад Наухайм! Местната полиция залови 24-годишния Кирил Челебиев за жестокото убийство на 25-годишната му съпруга Меди. Тялото на младото момиче е открит в нощта срещу понеделник.

До зловещата находка се стига, след като притеснената сестра на Меди подава сигнал в полицията. Пред "България Днес" Нина Кючукова разказа, че със семейството си живее близо до Кирил и Меди. Те се настанили в центъра на града, а Нина била в покрайнините. В неделя през деня Нина звъни на сестра си, но не успява да се свърже. "Вчера (в неделя - бел. авт.) не можахме да се свържем с тях, мислехме, че спят. Притеснихме се и отидохме до тях, за да проверим. Чувахме, че телефонът вътре звъни, но никой не вдигаше. Тогава се обърнахме към полицията", разказа сестрата на мъртвото момиче.

Реклама

Полицията разбива вратата и открива безжизненото тяло на Меди. Цяла нощ криминалистите извършват оглед на местопрестъплението. На сутринта полицейски служители отиват при роднините и им съобщават трагичната новина.

От извършителя няма и следа. Снимката на Кирил е публикувана от местната полиция. Властите съобщават, че го издирват като заподозрян за бруталното убийство. През медиите се отправят предупреждения хората да внимават с непознати, да не приютяват никого и да не качват пътуващи на стоп. Ченгетата предполагат, че Кирил се лута около града с надеждата някой да го превози далеч от града.

Затова полицейската служба хвърля голям ресурс по издирването на убиеца, който е обявен като потенциално опасен. Във въздуха е вдигнат и хеликоптер, който да следи за него отвисоко. Прокуратурата и полицията обявяват, че Кирил е висок около 1,60-1,65 м, слаб, с къса кестенява коса. Разследващите се позовават на свидетели, според които българинът вероятно има психически проблеми. За момента не се изключва версията, че той може да е имал за съучастници трети лица, коментират криминалистите.

След няколкочасово издирване службите изловиха издирвания Кирил в магазин за хардуер в индустриалната зона на града и той беше изведен с белезници към районното управление за следствени действия.

Сестрата на убитото момиче е потресена от случилото се. Заявява, че всички са учудени от трагедията, тъй като между двамата не е имало скандали или побои. Съседи на младото семейство коментирали колко влюбени изглеждали и никой не подозирал, че Кирил може да е превъртял.

Двамата с Меди се оженили през ноември 2016 г., става ясно от снимки в социалната мрежа. "Живей свободен, умри достойно", записал Кирил като свой девиз. Той отбелязал, че е завършил училище в Стамболийски и е работил за известна верига за бързо хранене. "Хубав е животът и по-хубав става", гласи една от последните снимки, споделени от младото момиче.

Германска връзка имаше и при убийството на тв водещата Виктория Маринова. След като я уби през октомври м.г., ромът Северин Красимиров избяга в немския град Щаде при майка си, за да й сподели за престъплението и да се сбогува.

Реклама
Реклама
Реклама