Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7389773 www.bgdnes.bg

Премиерата на "Лошо момиче" събира куп лоши момичета advertorial icon

Събитието ще продължи с афтър парти с вината Verano Azur

В първия си пълнометражен игрален филм „Лошо момиче“ като режисьор Мариан Вълев, известен като героя от сериала „Под прикритие“ Куката, базира сценария върху истински истории. „Всички герои във филма имат своите прототипи. Някои от образите са събирателни, но пак стъпват върху съдбата на хора от истинския живот“, разкрива той ден преди официалната премиера в София.

На 11 април филмът ще бъде представен пред близо 800 ексклузивни гости.

Главната роля се изпълнява от талантливата дебютантка Любомира Башева. Участват още Елена Телбис, Деян Донков, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Велислав Павлов и Диляна Попова. Оператор е Антон Бакарски („Възвишение”).

„Лошо момиче“ е продукция на Българската национална телевизия и ще излезе по кината на 12 април.

Премиерата ще продължи с афтър парти, на което всички специални гости ще могат да опитат актуалната реколта на модерните вина Verano Azur. „Щастливи сме, че можем да подкрепим и да сме част от качествените родни продукции, а и в голяма степен припознаваме нашите фенове с почитателите на реалните истории в „Лошо момиче“, коментираха от винарната. Verano Azur нашумя като една от любимите марки вино на родните звезди.

Сюжетната линия на филма залага на история за конфликтите в семейството и докъде може свръхамбицията на родителите да тласне техните деца. В живота на бившата шампионка по художествена гимнастика и настояща стрийптизьорка Жанета настъпват драстични промени, след като преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. В опитите си да намери своето място под слънцето тя се изправя срещу най-могъщия си враг - самата себе си.

Любомира Башева, която влиза в ролята на главната героиня, тренира 5 месеца художествена гимнастика, за да може да изпълни без дубльор съчетанието си от филма, поставено от световната ни шампионка Лили Игнатова. Допълнително взима три месеца уроци по танц на пилон и отново кадрите са заснети без дубльор.

Реклама
Реклама
Реклама