Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7398719 www.bgdnes.bg

Антиваксърът отец Евгений Янакиев: Зъл дух се всели вдъщеря ми след ваксина

Утре ще ни взимат децата, ако не ги имунизираме, казва свещеникът

"Зъл дух сякаш облада дъщеря ми след ваксина за морбили!"

За преживения ужас разказа за "България Днес" отец Евгений Янакиев, който от години се бори срещу задължителните ваксини за малчуганите.

"Детето буквално изпадна в истерия, в шок, пищеше, взираше се, сякаш виждаше нещо ужасно. Не можехме да я успокоим! Дъщеря ми пищи, ти я пипаш, тя не реагира, не те вижда. Като родител преживях истински ужас", тръпне от спомена отец Евгений. Баща на девет деца, младият духовник е категоричен, че ваксините са опасни. Преди броени дни свещеникът отново тръгна с адвокати срещу държавата заради отказа на детска градина да приеме детето му заради липса на имунизация. След зловещата случка с детето му отец Евгений не дава да се издума за ваксина.

Реклама

Детенцето на негов братовчед си отишло след имунизация с пентаксин, според отец Евгений, една от най-опасните на пазара ваксини.

"ДАНС и ГДБОП трябва да се заемат с търговията с ваксини, това е заплаха за националната сигурност! Първи сме по детска смъртност в Европейския съюз и сме първи по задължителни ваксини за децата. Нима не виждате връзката? В САЩ има фонд за лечение на деца, увредени от ваксини, очевидно са опасни", категоричен е духовникът.

Отец Евгений се бори срещу задължителните имунизации именно след случилото се с детето му и съветва миряните си да не имунизират малчуганите.

"Апелирам, но не ги задължавам да не го правят. Всеки има право на избор. Но приветствам лекари, които не ваксинират деца", признава още отец Евгений.

Свещеникът е притеснен, че заради задължителните ваксини други от децата му са отстранени от детска градина. Затова и сезира комисията за защита от дискриминация.

"Настоявам да се промени законът, ваксините да станат препоръчителни. Постоянно умират хора от вируси, а ваксинираните боледуват също както и имунизираните. Опасното е, че настроенията срещу антиваксърите са такива, че сигурно скоро ще ни взимат децата или ще ни вкарват в затвора, ако не са имунизирани", тръпне духовникът.

Той се зарече, че борбата му срещу имунизациите и държавата продължава.

Отец Гелеменов: Има демони в инжекциите

Зло е имало в тази ваксина на детето на отец Евгений. Възможно е да е било обладано наистина от демон, затова е добре при такива случаи да се четат Страшните молитви. Този съвет за всички пострадали от имунизации даде за "България Днес" отец Гелеменов. Свещеникът също както колегата си отец Евгений е остър противник на ваксините. "Чел съм такива молитви на дете, което след ваксина разви аутизъм. Няма подобрение. Детенце е на лекар, който вярваше от сърце в ползата от имунизациите. Те са много вредни, а тези, които се внасят отвън за България, въобще не са пригодени за нашия народ", призна отец Гелеменов. Свидетели на Йехова и други секти според него имат пръст в навлизането на опасните ваксини в страната.

Реклама
Реклама
Реклама