Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7399051 www.bgdnes.bg

Лечков опасно близък със секси брюнетка

Докара я на светско събитие

Само приятели сме, няма драма, казва гениалният плешивец

Опасно близки отношения със секси брюнетка демонстрира бившият национал Йордан Лечков, видя "България Днес". Шефът в БФС и дясна ръка на Боби Михайлов се появи на светско събитие със знойната красавица.

Бронзовият медалист от световното в САЩ '94 е щастливо женен за съпругата си Светлана, но въпреки това демонстрира близка връзка с по-млада жена от него.

Реклама

Бившият кмет на Сливен и чаровната мадама пристигнаха заедно на бизнес награди, които се проведоха в средата на седмицата.

Лечков дори свали от колата си красавицата. Двамата и за секунда не се отделиха един от друг и веднага се появиха слухове, че брюнетката и Лечков са нещо повече от приятели.

Ослепителната красавица изпиваше с поглед екснационала. Барнала се в секси черен тоалет, мацката до Лечков скри шапката на повечето гости на наградите.

Яката мадама е с поне десетина години по-млада от бившия кмет на Сливен. Лечков и знойната брюнетка не спряха да си гукат през цялото време. Незнайната красавица до Лечков явно е известна в бизнес средите. Тя на няколко пъти разговаряше разгорещено с други гости, докато бившият халф бе плътно до нея.

"Няма никаква интрига. Бях с приятели на това събитие. И с жената, която бе до мен, сме близки. Няма драма. Не ми е нищо повече от позната", коментира пред вестника Лечков.

На бизнес наградите бе обявен код голо. Редица гости решиха да покажат апетитните си форми и за целта заложиха на секси тоалети, които да подчертават гърдите им. Бившата организаторка на "Мис Силикон" Мариана Маринова остави без думи гостите. Тя се бе барнала в скъпарска секси рокля, от която едва не излизаха огромните й дини.

Реклама
Реклама
Реклама