Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7399202 www.bgdnes.bg

Стефан печели "Капките"?

Нагласено ли е предаването, питат се зрителите

Имитаторът на Лили Иванова омайва Халваджиян в пиано бар

Стефан Илчев е гласен за победител в шоуто "Като две капки вода", твърдят фенове на шоуто.

Бургазлията за втори път спечели лайф и дава сериозна заявка за първото място.

Зрителите на риалити формата са категорични, че журито всячески бута Илчев. Фънки и Хилда често дават голям брой точки на талантливия изпълнител за сметка на по-изявените имена в шоуто като Петя Буюклиева и Деси Добрева.

На Илчев му се падат и най-лесни образи, убедени са зрителите на шоуто.

"Цял месец бяхме порицавани и обвинявани, че журито дава малко точки на Стефан. Уж сме го ощетявали, защото не бил звезда. Сега разбирам, че има нова теза - той е гласен за фаворит - заяви пред "България Днес" пиарката на "Капките" Ани Халваджиян. - Когато Стефан е оценен и печели, се оказва, че го бутаме към победата. Важното е да се критикува. При нас няма нагласени неща. Ако Стефан спечели, ще е заради таланта и страхотните му имитации. Но има сериозна конкуренция в шоуто", добави братовчедката на Маги Халваджиян.

Реклама

Стефан е най-неизвестният участник в тазгодишните "Капки". Съгражданинът на Димитър Рачков е познат на повечето като имитатор на Лили Иванова. В едно от интервютата си Илчев признава, че пее песните на естрадната прима по-добре от самата нея.

Оказва се, че Стефан е любимец и на продуцента на имитаторското шоу Маги Халваджиян. Двамата се познават от няколко години, а Стефан успява да плени арменеца с невероятния си глас.

"Когато чух за пръв път Стефан в онзи пиано бар, направо бях изумен - каза Маги в един от първите лайфове на имитаторското шоу.

Навършващият 37 години наскоро Стефан може да се похвали с дует с чалга иконата Емилия. Преди десен години тя го кани да запишат парчето "Няма как".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама