Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7401395 www.bgdnes.bg

Сестрите Фатик си мерят секси телата

За да показват плът и през лятото

Голямата и малката перчат мускули, стягат снаги

В истинска спортна конкуренция влязоха двете дъщери на разстреляния бизнесмен Филип Найденов-Фатик. По-малката Адриана отдавна е редовна във фитнеса, а кака й Александра доскоро си похапваше на корем, без да й пука. Само че лятото наближава, а с него и модерните разголени фотоси по изрязани бански. Затова Александра се е захванала яко да се поти и да тренира, за да настигне по-малката си сестричка. Така двете ще мерят мускули и релеф в галериите на инстаграм и нито една не бива да отстъпва по визия!

Докато тренировките на Ади са в популярен столичен фитнес, кака Алекс е на друго ниво. Нейните се провеждат на чист въздух насред Бруклинския мост, където красавицата гордо позира. Последен писък на модата маратонки, слушалки в ушите и впити клинове са запазена марка за Александра Тюркмен.

Реклама

През това време сестра й Адриана започва деня си с фитнес инструктора на звездите - Робърт Величков, за когото чухме наскоро от "ВИП брадър". След излизането от къщата славата му е набъбнала, щом Ади и други желани звездни красавици се доверяват на фитнес пинизите му. Неслучайно Адриана е сред най-търсените манекенки за дефилетата на дизайнерите у нас!

Остава въпросът какво е подбудило красивата Александра да почерпи пример от по-малката си сестричка. Самата тя доскоро не даваше вид на много спортна натура, посещавайки кулинарните райове по цял свят и отдавайки се на бохемски живот.

Може би Александра е мотивирана от нова любов? Има такива данни, засича радара на "България Днес"!

Последните фотоси на голямата Фатик са в прегръдките на мистериозен и безсрамно красив мъж, видимо по-голям от нея. Той е чужденец и се казва Албърт Виню.

"Честит рожден ден на фалшивото ми гадже. Обичам те, Албърт", пише Александра под колекцията им от снимки, озаглавена "Навсякъде заедно". Тя е сложила и етикет "менте връзка мечта", но цялата тази плеяда от отричания може и да е подвеждаща. Защото на снимките Албърт и Адриана са перфектната двойка!

Реклама
Реклама
Реклама