Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7402735 www.bgdnes.bg

Соня Йончева слиза от сцената в Залцбург

Оперната ни примадона кара втора бременност в Австрия

Шок и ужас за всички оперни фенове. Соня Йончева слиза от сцената!

"Много съжалявам, но вече не мога да пея ролята на Медея на фестивала в Залцбург това лято. Наистина очаквах да съживя тази роля отново, но австрийските закони за майчинството ми попречиха и не ми позволяват да се кача на сцената нито за представления, нито за репетиции. Изказвам това съобщение с натежало сърце, но очаквам с нетърпение следващите сезони на фестивала в Залцбург, когато ще се върна. Благодаря ви за подкрепата!"

С това съобщение Соня Йончева хвърли в смут почитателите си. Младата грандама на оперното изкуство кара втора бременност, която не е много лека.

Реклама

И макар австрийското й участие да е прекъснато заради алпийските закони, прекрасната и талантлива Соня Йончева вече прави планове за пролетта на 2020 г. Догодина с представлението "Тоска" ще е във Виена.

Преди броени седмици Соня Йончева обяви, че е бременна с второ дете:

"Дойде времето да ви разкрия, че нашето семейство скоро ще се увеличи с още един член! Доминго, Матео и аз сме изключително щастливи да посрещнем ново бебе наесен. Съжалявам за отменените ми участия тази зима, но те бяха свързани с усложнения в първите месеци на бременността. Докторите ме посъветваха да избягвам сцената, затова трябваше да се съобразя с тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама