Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7404503 www.bgdnes.bg

Сашо Костов се майтапи с Гунди

Единственият, който може да спре Георги Аспарухов да вкарва голове е... съотборникът му Сашо Костов! Забавната история се разиграва по време на мач в Израел, в който "Левски" съсипва от бой домакините от "Апоел". "Сините" водят с 5:0, когато Сашо решава да се избудалка със своя съотборник. Приближава се до Гунди и му казва: "Хайде излизай. Треньорът каза, че ще те сменява".

Аспарухов тръгва да напуска и се насочва към резервната скамейка, а треньорът Кръстю Чакъров се хваща за главата.

Реклама

В този момент Гунди се сеща, че се е уловил на въдицата на зевзека от "Герена". Не са един и двама футболистите, които падали жертва на изобретателния майтапчия.

Голямата легенда на "Левски" и българския футбол Сашо Костов ще бъде погребан утре (17 април). Той почина в неделя след неуспешна операция на сърцето. Един от най-близките съотборници на Георги Аспарухов-Гунди си отиде от този свят на 81-годишна възраст.

Поклонението и опелото ще се състоят утре от 12 часа в храма "Света София" в столицата. Очаква се последно сбогом с великия футболист да си вземат голяма част от легендите на "Левски", както и от други отбори.

Футболистите от представителния тим на "сините" поднасят цветя в памет на непрежалимия Александър Костов. Те се събират пред сектор "А" на "Герена", където е обособено място с портрет на Костов и всеки може да отдаде своята почит към легендата на "синия" клуб.

Почивай в мир, бате Сашо!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама