Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7408570 www.bgdnes.bg

Хейтъри скочиха на футболна половинка

Деница на Мишо Александров се показа гола в деветия месец

Хейтъри нападнаха една от най-красивите футболни половинки Деница Стоянова. Приятелката на национала Михаил Александров пое от интернет злобата заради публикуван кадър от фотосесия. Бременната в осмия месец красавица се показа гола от кръста нагоре, но получи жестоки атаки.

"Да окачествяваш жените, износващи дете, с епитети като "бременна крава", не говори за нищо добро - написа в социалните мрежи красавицата. - Звездни мигове не търся, защото ги намирам в ежедневието и считам себе си за достатъчно успешна като човек."

Реклама

Подгласничката в конкурса "Мис България" реши да демонстрира нагледно как в подобно поведение няма нищо лошо. Тя публикува снимки на популярни звезди от ранга на Клаудия Шифър, Бритни Спиърс, Моника Белучи и Серина Уилямс, които са в напреднала бременност, но са се снимали за корици на списания. Деница разкри и защо е споделила в Инстаграм своя корем.

"Показвам го, защото го обичам и не съм изтъкана от комплекси и злоба", допълни бившият модел на "Максим".

Мишо Александров и Деница очакват своето второ дете. Бебето трябва да излезе на бял свят в края на май. Те вече имат дъщеричка Миа и очакват втора наследничка.

Чаровната двойка е заедно вече осма година. Те живеят в Тула, Русия, където полузащитникът играе за местния тим. В момента той се възстановява от тежка контузия, но това му позволява да отделя повече време за бременната приятелка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама