Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7409483 www.bgdnes.bg

Руса бразилка надъхва звезда на ЦСКА

Жената и детето на Евандро, който е дружка с Неймар, се пренесоха в София

Руса бразилка надъхва новата звезда на ЦСКА Евандро. Нападателят наскоро вкара първия си гол за "червените" в първенството и признава, че основна заслуга за добрите му изяви има жена му. Тя се казва Аманда и от известно време живее в София заедно с мъжа си и малката им дъщеричка.

"Жена ми ми дава най-голямата сила и спокойствие, за да играя най-добрия си футбол", призна наскоро нападателят. Семейството се чувства перфектно у нас и твърди, че животът тук е далеч по-спокоен от този в Бразилия. Евандро и жена му са изключително набожни и молитвите им са част от всекидневието. Нападателят често споменава Бог в изявленията си и вярва, че Господ му помага да се справя с трудностите и го води напред. Евандро среща Аманда преди години по време на почивка в бразилския град Борборема. Оттогава тя го следва навсякъде и в крайна сметка приема да се оженят. Така преди около година и половина се ражда дъщеричката им Алиси. Таткото и майката я гледат като писано яйце и дори са си татуирали нейното име върху своите тела. Семейството обича да се разхожда из София, но все още има сериозен проблем с езиковата бариера.

Преди време нападателят на ЦСКА стига до мъжкия национален отбор на Бразилия, където се запознава с мегазвездата Неймар. Двамата прекарват дълго време заедно по лагери и тренировки и стават първи дружки. Евандро и Неймар играят с часове заедно на "Плейстейшън", изправят се един срещу друг и на тенис на маса. Бразилската перла на "Армията" не крие, че е доста близък със звездата на ПСЖ. Евандро се разбира добре и с Фелипе Коутиньо от "Барселона", който преди няколко дни вкара решаващ гол на "Манчестър Юнайтед" в Шампионската лига.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама