Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7409638 www.bgdnes.bg

Сузанита си нашари дупето

Да, татенце

16-годишната певица с нова провокация, след като си показа гърдите

16-годишната Сузанита става все по-палава и все по-разюздана! Непълнолетната звезда си татуира... дупенцето. Малко преди това тя втрещи всички, като си показа циците на голо в социалните мрежи.

Щерката на Орхан Мурад отдавна е луднала по това да рисува тялото си. Гърбът й, единият й крак и едната й ръка са татуирани почти изцяло. Досега най-скандалната й рисунка бе автомат. Сузанитка реши да разбие всички табута и свали дънките за най-интимния си татус.

Реклама

Самата тя направо взриви интернет пространството с кадри от последната си провокация. Сузито остана само по тънка черна прашка и голо барабанче, за да покаже надписа, който си е татуирала. На задните й части е изписано Yes daddy, което в превод от английски означава "Да, татенце".

Посланието едва ли е насочено към баща й - популярния музикант Орхан Мурад. По-скоро е палаво обръщение към гаджетата и любовниците й, които успеят да стигнат до заветната татуировка.

Интересно е дали Сузанита иска разрешение от родителите си, когато изографисва тялото си. У нас е задължително непълнолетните да представят декларация от родител, а ако са под 16 години, присъствието на настойник е задължително. Голяма част от татуистите нарушават това правило и шарят на воля тийнейджърите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама