Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7415201 www.bgdnes.bg

Андреа и Джени Суши се цакат с цици

Коя има по-сочен бюст - фолкпевицата Андреа или американската репортерка Джени Суши? Този въпрос обиколи вчера социалните мрежи. Половинката на боксьора Кубрат Пулев и целунатата от него американка се появиха с изключително напращели бомби. Не е тайна, че и двете имат сериозно количество силикон в гърдите си.

Андреа реши да провокира въображението с черна рокля, която не скри много от бюста й. По-голямата част от нейните красоти изскачаха навън, а изпълнителката бе в любовно настроение. Тя написа и философско послание.

Реклама

"Възрастта няма реалност освен във физическия свят. Същността на човешкото същество е устойчива на времето. Нашият вътрешен живот е вечен, което означава, че нашият дух остава млад и енергичен, както когато сме в пълен разцвет. Мислете за любовта като за състояние на благодат", сподели Андреа, която през януари чукна 32 години.

В същото време Джени, която заведе дело срещу Кобрата за целувката, посети изложение на ламборджинита. Тя се показа с впита блузка, която всеки момент щеше да се разкъса от огромните й бомби. Тя се качи в един от луксозните автомобили.

"За жалост не можах да я тествам. Следващия път!", оплака се Джени Равало, както е истинското й име.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама