Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7415427 www.bgdnes.bg

Малкият Стораро гушка скъпо псе

Чалгата обича кифли и кучета 

2 бона струва расовият померан Фенди

Лъскав пес вместо силиконови девойки гушка Емрах Стораро!

15-годишният брат на Фики и по-малък син на Тони Стораро не спира да се фука с тузарския си начин на живот. Златни часовници, спортни автомобили и дори пистолет се само част от придобивките на най-младия роден чалгаджия.

Последната придобивка на Емрах е куче от расовата порода, което се оценява на 2000 лева. Померанът Фенди пътува в колата и ходи на кафенета с дуетния партньор на фолкпевицата Емилия. Заради постоянното им присъствие заедно фенове се пошегуваха с пубера в социалните мрежи, че се държи като истинска кифла. Но на Емрах грам не му пука и се забавлява, както си знае.

Реклама

На въпрос колко струва кучето, той отговаря, че е безценен. Бърза справка показва, че най-евтините представители на породата започват от 1000 лева и стигат до 4 бона.

Снимките с Фенди логично се превърнаха в стръв за десетки палави момичета, които атакуваха Емрах с предложения да излязат на разходка. Той не отговори на примамливите оферти, като предпочете да не създава интриги. Около любовния му живот е пълна мистерия - преди време се заговори, че има 20-годишна приятелка, но впоследствие се разделили. Дали е така, Емрах не коментира. Това е и по съвет на баща му, който го насърчава да блести повече с музиката си, отколкото с личния си живот.

Въпреки това преди време Тони Стораро заведе непълнолетния си син на дискотека. Там беше и баткото Фики. Стораро-старши и наследниците му, които също творят в чалга индустрията, купонясваха в дискотека в Студентски град. Фики заби няколко дуета с баща си на сцената, а млади момичета като хищни хиени ги дебнеха. Двамата не отказваха да танцуват и да се снимат с палавите студентки, които търсеха близостта на известните чалгари. Непълнолетният изпълнител се забавлява наравно с възрастните, макар че не консумираше алкохол и не пушеше цигари.

С готини кучета се похвалиха и още двама представители на кръшния жанр. Устата вече представи в интернет пространството Ария от благородната порода кавалер кинг чарлз шпаньол и неговите фенове вече я познават. Именно тя придружава своя собственик на предавателните пунктове на инициативата “Капачки за бъдеще”.

Благородната кауза набира средства за закупуване на кувьози от рециклирането на пластмасови капачки, а Устата също я подкрепи. Соня Немска пусна нейното момче Арес Немски - достолепен френски булдог, който позира като истински модел в парка.

Бу е най-известният 

Померанът на име Бу е най-известното куче в света. То има над 15 милиона почитатели в социалната мрежа Фейсбук, а снимките му са харесани и коментирани от над 500 000 почитатели.

Стопаните му обичат да го обличат във всякакви костюмчета. Малкият пес е много гальовен, а има и братче, което позира до него на снимките.

Реклама
Реклама
Реклама