Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7415486 www.bgdnes.bg

Дядо Сашо Диков: Тайна е моят подарък за внучето!

Родата на мъжа й от Перник иде с тлъсти армагани

"Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е тайна от медиите. Това са лични неща". Така успелият журналист Сашо Диков се зарадва на новината, че е станал дядо на момченцето Александър.

"Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това", сподели ни само преди месеци Диков.

Реклама

Роднините на Илиян Любомиров също не можели да си намерят място от щастие. "България Днес" разбра, че пернишката му рода е приготвила скъпи армагани за новороденото.

"Аз съм израснал при баба. Там научих някои важни неща - да карам колело по площада, да чета в. "Дума", като си плюнча пръста, и да свалям мацки по стара пернишка рецепта. Ето я и самата рецепта: приближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва наведнъж питието й и пита със сластен глас: "Да ти поръчам ли още едно?", шегува се с родословието си Любомиров.

Иначе и той, и всичките му близки не са изненадани от раждането. "Очаквах го. Видях го, дори го прегърнах. Това е най-емоционалният момент в живота ми. Плаках по улиците, прегръщах непознати хора. Пепи е добре, а бебето е доста голямо", разказва още развълнуваният баща.

Малкият Александър е дълъг 55 см и тежи 4260 г. Семейството благодари на д-р Анатоли Дуковски и екипа му от "Майчин дом".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама