Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7416260 www.bgdnes.bg

Ни Ло и Гани си мерят ремонтите

Шокиращи откровения в мрежата

Лозанова: Коя е Джулиана? Плеймейтките си броят пластичните корекции

В пореден силиконов скандал се забъркаха едрогърдата Джулиана Гани и Николета Лозанова. Любимата на Ники Михайлов коментира въпрос на свои фенове какво мисли за Жанета Осипова и Джулка риторично с думите: Коя е Джулиана Гани? Последваха десетки коментари на нейни фенове, в които се осъжда външният вид на Гани и нейният стремеж да се превърне в чудо на пластичната хирургия. Мис Силикон не крие, че почти няма част по тялото си, която не е ремонтирала.

Всъщност Ни Ло знае много добре коя е Гани, защото не веднъж й се подиграва публично. Още преди години участничката във "ВИП брадър" е гост в предаване на Карбовски. Тогава Николета се заяде с водещия "какво е това нещо", което е поканил. Тя сподели, че се чувства шокирана от съществуването на подобни жени. След това на няколко пъти Лозанова е коментирала, че Гани я копира, като много често снимките, които публикува, са заимствани от нейния профил.

Реклама

Устатата Джулка не оставя нападките срещу нея без отговор. Според нея Николета е типичният пример за жена, която е променила външността си.

"На нея трябва да й разкрият снимките преди и сега, не на мен. Защото аз открито говоря за пластичните си операции и не се крия. Тя от своя страна се прави на естествена, но всъщност е претърпяла редица интервенции", избухва Гани.

Доказателство за думите й са именно последните снимки на Николета от почивката й на Малдивите. Плеймейтката видимо е коригирала устните си и те са много по-големи и сочни от преди.

"Изгуби чара си, момиче", "Николета, не приличаш на себе си, а беше толкова хубава и екзотична навремето", са само част от коментарите на разочаровани фенове на Ни Ло.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама