Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7416820 www.bgdnes.bg

Динко в зловеща маневра с БТР-а

Ловеца на мигранти обира овациите със слизане от стръмен склон

На офроуд състезание с БТР-а си се яви Динко Вълев! Това се похвали самият ямболия в социалните мрежи. Той пусна видео как слиза с тежката си машина от стръмен склон. За разлика от останалите високопроходими джипове и АТВ-та Ловеца на мигранти впечатлил публиката с бронетранспортьора си. "На живо изглеждаше още по-стръмно", разказват очевидци. Те бързат да стиснат ръката на Вълев след смелата маневра.

Въпреки че се държи ербап, от кадрите се вижда, че на Динко му се подкосяват краката, когато бронираната машина слиза от баира. Под заплахата да се преобърне страшилището за бежанците влиза в БТР-а.

Реклама

Героят от "ВИП брадър" публикува и кадри как негови колеги с джип се прекатурват на състезанието, след като не успяват да преминат през скалист терен. За щастие, инцидентът се разминава без тежко пострадали.

За Динко това е трети танк. Той обяви, че с него ще бори битовата престъпност. Броил хилядарки и докарал БТР-а от Русия, за да събаря къщите на тези, които тормозят старците по селата. Ямболията се закани да помага с бронетранспортьора през зимния сезон и да се включва в почистването на пътищата, тъй като до много райони на страната не достигала техника. Ловеца на мигранти вече основа частна пътна помощ и издърпа десетки коли от преспите.

Култовата му придобивка впечатли и родните звезди, които тръгнаха да се надпреварват кой пръв ще се снима с нея. Клип с танка вече има рапърът 100 Кила, който показа голяма част от внушителния автопарк на Динко. Фолкфурията Джена също заложи на БТР-а на Динко като реквизит за последното си видео.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама