Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7418250 www.bgdnes.bg

Русото не е на мода

Неузнаваеми блондинки!

Плеймейтки и певици боядисват коси, минават в отбора на черните фризури

Поговорката "Русо гладно няма" вече не е валидна за родния хайлайф. През последните месеци и години ставаме свидетели как заклети представителки на русото преминават в отбора на брюнетките. Последният пример е Златка Райкова, на която дори прякорът й Русата говори сам по себе си, смени цвета на косата и вече е брюнетка.


Според слухове дългогодишната блондинка решава да потъмнее заради суеверие, свързано с предстояща бременност. Дали е така, остава загадка. Без съмнение е, че Златка изглежда неузнаваема с новия цвят в косите си.
Друга блондинка, която реши кардинално да промени визията си, е Светлана Гущерова. За известно време тя премина в отбора на чернокоските.
"Напук на поверието, че когато една жена сменя цвета на косата, сменя и мъжа, аз станах брюнетка", написа Гущерова в мрежата. Днес тя се радва на дъщеричка от любимия си Християн, с когото се венча през лятото на 2018 г.

Реклама


На русото изневери и поп изпълнителката Гери-Никол. Позната с провокативния си имидж, тя боядиса косите си кестеняви. Така певицата напомни много на годините, преди да стане известна. Тогава тя е с буйни кафяви къдрици и изглежда повече от невинна.
Период в редиците на брюнетките има и Емилия, която е позната с огромните си руси букли още от зората на кариерата си. Въпреки че русото я съпътства през целия живот, преди години тя измени на цвета и заложи на кестенявото. Новата фризура отиваше на певицата, но уви, за кратко се задържа с нея. Вероятно защото феновете трудно я разпознават, Еми се върна към добре познатото русо и не сбърка.


Певицата Андреа също "изневери" на белите коси. Това се случи през 2011 г. на конкурса "Мис Плеймейт". Кестенявите кичури се задържаха за кратко на Андреа, която бързо си върна добре познатото русо.

Малкоданска и Моника В. на обратния полюс

Противно на модното течение Моника Валериева и синоптичката Гери Малкоданска станаха блондинки. Двете обичат да експериментират с визиите си.

Оказа се, че Малкоданска изпробвала къса руса перука с бретон, за да види дали добре й седи цветът. Така къдрокоската само за ден бе в редиците на фаталните русокоски. Само преди дни Валериева премина на русото.

Тя показа снимка на новата си визия, на която освен руса е и полугола.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама