Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7420231 www.bgdnes.bg

Ирина Митева си няма гадже

Не съм се омъжвала, категорична е актрисата от "Откраднат живот"

Актрисата от "Откраднат живот" Ирина Митева е шокирана от последните слухове по неин адрес. Екранната Ина Фотева, която вече не е част от сериала, бе заподозряна, че се е омъжила тайно и е заминала на меден месец. Това било причината да напусне и сериала на Нова телевизия.

"Категорично не е вярно. Снимах филм, за който облякох булчинска рокля. След това прочетох невероятни неща за себе си. Като мои мъже са заподозряни двама мои колеги, които са ми изключително близки", разясни ситуацията в личния си живот Ирина. Кадрите са от филма "Мишо и Виктория завинаги", в който участва и Влади Въргала.

Реклама

За успокоение на феновете си Ирина споделя, че няма намерение скоро да се омъжва, като и не потвърждава новината, че в реалния живот е двойка с колегата си Венцислав Сариев.

Тя ще прекара сама, без гадже великенските празници в родния Добрич. Макар вече да не е Ина Фотева тя е приела мисълта, че още дълго време ще я спират на улицата заради героинята й и ще я наричат Ина. След края на участието й в сериала всичките й колеги я изпращат с думите, че много ще им липсва. Ралица Паскалева, Наум Шопов, Юлиян Вергов са на мнение, че именно тя е едно от големите открития на сериала. Зрителите остават съкрушени от отсъствието й.

Още повече че актрисата си тръгна само седмица след героя на Вергов. Самоубийството й пред камерите е неочаквана сюжетна линия за всички. Дори актьорите до последно не знаят какво точно ще се случи. Според хора от екипа на сериала напускането на Ирина Митева е най-вече, за да даде възможност на героя на Наум Шопов-младши да напусне болница "Свети Кирил". Синът на големия ни актьор Шопов е дипломиран лекар и вече практикува в "Пирогов".

За него е все по-трудно да съчетава истинските операции със снимките за лекарския сериал. Затова и в скоро време ще се раздели с героя си Борис Тасев. След драматичните събития и напускането на някои от главните герои много зрители очакват това да е последен сезон на сериала. Засега няма подобна информация, но "Откраднат живот" се радва на огромен рейтинг и едва ли телевизията ще се лиши от толкова успешен проект.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама