Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7420945 www.bgdnes.bg

300 000 англичани щурмуват Слънчака

Повече от 300 000 английски туристи ще щурмуват Слънчев бряг това лято. Мъже и жени от Острова ще запълнят курорта в търсене на слънце, секс на пясъчни плажове и евтин алкохол. Това пише британското издание "Дейли стар".

Те ще превърнат улиците в партита и ще накарат местните да се изчервят от голите им лудории и уменията за пиене, пишат още в материала си английските журналисти. Те добавят, че Слънчев бряг е най-евтиният курорт за летуващите англичани в Европа и се е превърнал в традиция за щури купони.

Реклама

Слънчев бряг на брега на Черно море заплашва да открадне короната на Магалуф като мода за британците, които се държат зле в чужбина, пише още в статията. Магалуф е курорт в югозападната част на Майорка, където англичани също се тълпят заради евтин алкохол, секс и приключения.

Според британските журналисти ниските цени на жриците на любовта в Слънчака също са един от големите стимули за английските младежи да се насочат към България, а не към Испания.

"В Слънчев бряг се намират зашеметяващо ниски цени, включително 8,42 паунда за обяд за двама души, 1,17 паунда за чаша вино в бара и 2,34 евро за бутилка алкохол", не крият възхищението си от евтинията за британските стандарти репортери на "Дейли стар".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама