Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7422007 www.bgdnes.bg

Рич от "Дързост и красота" идва у нас

Бабите с 50% намаление за шоуто

Изнася концерт с Мария Елена Инфантино

Ликувайте, фенове на сериала "Дързост и красота"! Красавецът Рон Мос, известен у нас като Рич Форестър, ще гостува в България през лятото. Новината съобщи киножурналистката Стаси Кара, която се срещна с Рич в Калифорния. От думите й става ясно, че любимецът на дамите, който в продължение на няколко десетилетия от 1993 г. насам гостува в домовете им чрез малкия екран е и отличен музикант. Именно в това си амплоа ще го видим сега. Рон Мос ще се качи на нашата сцена заедно с певицата с български корени Мария Елена Инфантино.

В официалния сайт на звездата е оповестено, че през май звездата ще бъде в Европа, като на 6-и ще има шоу в Испания, а на 13 май в Холандия. През юли той ще гостува в Пловдив, а още от сега се знае, че за концерта му 50% отстъпка ще получат пенсионерите. Те са и най-силната фенска маса на Рон Мос. Актьорът започва музикалната си кариера още в края на 70-те, когато се изявява с група "Плейър". Най-известна си остава песента им "Бейби към бек". Заедно вкарват няколко сингъла в класациите и дори пътуват на турнета с Ерик Клептън и "Литъл Ривър бенд". Въпреки шеметната си кариера пред камерата Рич не спира да прави музика самостоятелно и има два солови албума.

По ирония на съдбата родната БНТ спря най-дълго излъчваната у нас сапунка малко преди главният актьор да акостира у нас. Рон Мос се отказа от ролята преди няколко години след преживяна катастрофа. От сериала досега за "Златната ракла" в Пловдив са идвали Джон Маккук (Ерик) и Дан Маквикър (дизайнерът Кларк).

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама