Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7430019 www.bgdnes.bg

Почина бащата на Георги Христов

Много ми е тежко, Съмо беше светъл човек, детството ни е минало заедно!, казва художникът Комшин

"Приятелят ми от детинство – Съмо, или Стефан, го няма. Тежко е, болно ми е, и така е - оредяват нашите редици. А той беше толкова светъл човек." Това сподели художникът Димитър Митов-Комшин, който дълги години е бил до бащата на голямата ни звезда Георги Христов - Стефан. Като всеотдаен и предан баща на двама синове, скромен човек, пословичен с добрината си и винаги готов да помогне при нужда го определят и други приятели от квартала, познавали Съмо.

Реклама

"Уважаван е като неформален лидер от млад в квартала ни. Невероятен човек беше", тъжна е и съседката на бащата на Христов - Мими Бойкова.

Това е втора загуба на близък човек за звездата Георги Христов. Преди година си отиде майка му - Павлина. Двамата имаха много силна връзка в последните 20 години. Живееха заедно в село Волуяк. Павлина бе дългогодишен военен служител и след ранното си пенсиониране изгради страхотната си къща заедно с по-малкия си син - Жоро.

"С мама си отиде и част от душата ми", сподели наскоро изпълнителят на "Черно и бяло". Той още не е преживял загубата й. До него бил единствено брат му и снахата, които от време на време идвали с децата си, за да разведряват Христов. Междувременно концертите на звездата у нас продължават. На 6 юни той е в Плевен, на 18 юли в Бургас, на 21 юли във Варна и на 24 септември в Пловдив.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама