Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7430243 www.bgdnes.bg

150 бона хонорар иска Мейзер за риалити

С нов американски паспорт отлита в Лас Вегас

Анита се пазари, за да се появи по телевизията след свинските опашки

Легална американска гражданска си остава фаталната вдовица Анита Мейзер. Тя е подновила изтеклия си паспорт в американското консулство и вече няма пречка да отлети за Лас Вегас, да нагледа имотите си. Пътуването е организирано след Гергьовден, а освободената наскоро от зандана силиконка ще остане там не повече от месец. Причината е, че води тежки преговори за първата си поява в телевизията у нас, научи от нейни близки "България Днес".

Като бизнесмен с нюх Анита знае как да трупа пачки от скандала. След като откара 2 години зад решетките за убийството на съпруга си Николай Димов, тя тепърва смята да извлече не само поуки, но и ползи след фаталния развой на събитията.

Реклама

Анита е осъдена на 2 години условно за непредумишленото убийство със свински опашки. Присъдата бе чинно излежана, а силиконката освободена в началото на април. Тя вече се е аклиматизирала и дори е получила и първите оферти за участие в телевизионно предаване, по-малко от месец, след като напусна килията. Става въпрос за риалити, което стартира през есента. Анита е поискала минимум 150 хиляди лева твърд хонорар, за да се появи отново на екран. В момента тя е предупредена умишлено да страни от медиите, защото й предстоят тежки дела в Страсбург. Там ще трябва да докаже, че наистина е смазана психически и търпи увреди след прекомерно дългия престой в затвора без присъда.

Анита Мейзер излежа година и 8 месеца в затвора, като магистратите категорично отказваха да я пуснат срещу по-лека мярка. Обвинението обаче е за непредумишлено убийство и даване на подкуп. За тези престъпления най-тежката мярка в толкова дълъг период от време е грубо погазване на човешките й права, коментират адвокатите й. "Анита е публична личност и подобен престой срутва имиджа й и й нанася сериозни материални и други щети", категорични са те. Смятат и че държането й в килия е тенденциозно и безпрецедентно. Затова вече подготвят документите и в следващите 6 месеца ще заведе дела срещу България. От тях Анита може да прибере близо половин милион, прогнозират юристи. Тази възможност, която не е за изпускане според адвокатите й, поставя на кантар скорошната поява на известната вдовица в медиите. Затова и Анита ще се съгласи да участва в предаване само срещу тлъст хонорар. Същото важи и за интервютата й, за които също има цена.

Анита открай време мечтае да е известна, споделят приятелите й.

"От затвора сега излиза по-известна от всякога, но то не си е хвалба", цъкат с език. Въпреки това рейтингът на силиконката е нараснал и в момента тя е един от най-желание и ухажвани проектоучастници за няколко формата.

Мечтата на Мейзер бе да участва във "ВИП брадър", но след като предаването слиза от екран, варианти за нея остават "Фермата" и "Черешката на тортата", която силиконката вече веднъж спечели.

В преговорите с продуцентите се намесва и отракана й и красива дъщеря Джулия Мейзер, която заради драмите с Темида се засели окончателно в България. Преди празниците тя е провела няколко срещи в София, за да уговори евентуалните условия за участията на майка си.

"Джули следи всяка инициатива и дума на майка си, за да не се издъни. Все едно Анита й е дъщеря. Ани е много емоционална, понякога говори, без да мисли за последствията. Затова и в момента е със сменен телефон, като са й забранени всякакви интервюта и появи в медиите. Не й дават и фейсбук да ползва. Дори по празниците не излизаше от дома си, а приемаше само гости. Сама подготвяла трапезата и даже с ентусиазъм месела козунаци", разкриха пред "България Днес" близки до Анита.

Реклама

Киро Скалата също я кани

И Кирил Скалата иска да помогне на Анита да влезе отново в светлината на прожекторите. Той лично я карал да се включи като жури в конкурсите по красота и културизъм, които организира. Към момента Ани деликатно режела мераците му, но в момента обмисля евентуално да се захване и с това.

Още един човек подава ръка на Анита в тежкия момент - дизайнер от Варна, който й е приятел от години. Именно той ще помогне за новия бизнес на силиконката - марка дрехи и откриването на няколко магазина в морската столица и в София. Това трябва да се случи след Нова година, като откриването ще бъде пищно и стилно, придружено с дефиле, в което ще участват някои от най-известните жени у нас. Сред тях вероятно ще е и Нора Недкова, коментират запознати.

Реклама
Реклама
Реклама