Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7433695 www.bgdnes.bg

Емануела свали годежния пръстен

Не говори за личния си живот

От месеци фолкаджийката не се показва с Мартин Елвиса

Фолкаджийката Емануела свали годежния си пръстен, видя "България Днес"!

В този акт феновете й съзряха край на връзката й с Мартин Николов, по прякор Елвиса. Слуховете се засилват още повече от факта, че от месеци певицата не се появява с гаджето си по светски събития и не качва общи снимки в социалните мрежи. В най-бурните любовни време на връзката им Емануела почти всеки ден се хвалеше с кадри на интимност или с цветя, които Мартин й подарява. Той не пропускаше нейни участия в столицата и винаги беше в нощните клубове, където любимата му извива глас.

Към днешна дата Емануела е придружена единствено от озвучителя си, а близки до нея разкриват, че сърцето й отново е свободно. Свалянето на пръстена вероятно е поредното доказателство, че двамата вече не са заедно.

Реклама

През миналата година Емануела сама се похвали с бижуто на ръката си, а на снимката се вижда и ръката на любимия й. Без да казва публично, певицата намекна, че е сгодена и с Елвиса се стягат за една от най-големите житейски стъпки в живота си. Елвиса дори влезе в къщата на Биг Брадър, за да докаже любовта си към изпълнителката.

Не е тайна, че фолкаджийката никога не е била булка. Веднъж почти е стигала до бракосъчетание, но избраникът на сърцето й не идва на сватбата, тъй като близките му не я харесват и не му позволяват да се ожени за нея.

Чалгарката категорично отказва да коментира дали отново е сама и каква е причината за разлъката й с Николов. Нейни близки коментираха пред "България Днес", че Емануела не споделя с никого какво се случва с личния й живот и предпочита да отговаря, че голямата й любов са двамата й синове.

Наскоро в личния си профил Емануела публикува и виц по темата с разделите, като самата тя искрено се забавляваше на историята:

- Казах му на моя: "Нека да се разведем цивилизовано, като всички нормални хора: тихо и мирно".

- Ама не, дойде пиян, с оркестър и тълпа приятели.

В същото време певицата намекна, че може да се събере отново с бащата на второто си дете. Емануела разкрива, че с Митко, бащата на сина й, в момента са в нормални отношения и си пожелава така да продължат. Защото за едно дете е много важно родителите му да се разбират и да имат нормална комуникация помежду си.

"Може да се влюбя отново в Митко, което ще е много трудно предвид нещата, които сме преживели. Не знам дали хората са се влюбвали в някого два пъти. На мен досега не ми се е случвало. Така че не мога да кажа дали ще се съберем, или няма да се съберем. Каквото е отредено отгоре, това ще стане. Но предпочитам да сме в добри отношения. Това е много важно за детето", коментира певицата.

Реклама
Реклама
Реклама