Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7436723 www.bgdnes.bg

Чалга фенове шокирано предполагат: Емилия възпя Коко Динев

Башар Рахал зверски преби фолкаджийката 

Фолкаджийката Емилия възпя бившия си мъж Коко Динев.

Това заподозряха чалга фенове след появата на последната песен на изпълнителката. В парчето "Акула" чалгарката пее за богат мъж, който се държи собственически с нея, а на лирическата героиня й е писнало от богаташки начин на живот и иска да намери истинската любов.

През годините многократно се появяваха слухове, че макар да живее тузарски, Емилия не е щастлива с бизнесмена Коко Динев. В публичното пространство се завъртяха и информации за физическо насилие, но нищо не беше категорично доказано. Самата Емилия никога не е казвала, че е била тормозена от бащата на двете си деца.

Реклама

В "Акула" чалгарката емоционално се бори срещу богат мъж, който не й дава никаква любов и я унижава. В ролята на агресора влиза актьорът Башар Рахал, който подигравателно нарича Емилия "кукле" и й казва, че благодарение на него има бижута и може да пътува до скъпи дестинации като Бали и Малдивите. В края на видеото Емилия организира обир на Башар и дори насочва пистолет към него. Той реагира хладнокръвно и я пребива, като мята тялото й на маса, която се троши под нея. Точно с тези сцени видеоклипът приключва, като съдбата на блондинката остава неясна.

Около раздялата на Емилия и Коко Динев упорито се тиражираше, че той й изневерявал с по-млади от нея момичета, което също се оказва фатално за дългогодишната им връзка.

Затова и меломани съзряха редица прилики с текста на парчето: "В твоя свят всичко е банкноти, алчни хора и имоти, в един ден аз живея техни няколко животи. Любовта не се купува, акула аз съм и дълбоко плувам, недей да смяташ ти колко струвам..."

Любопитно е също така, че песента се появява на бял свят, след като стана ясно, че Динев има дете от друга жена. Досега Емилия не се е изказвала по темата, но една ли й е приятно, че бившият й мъж е продължил напред. Самата тя има нов мъж в живота си - Жорж Башур, с когото направиха скромна сватба.

"Специални благодарности на Башар Рахал за професионализма и на актрисата Михаела Велкова, които ни помогнаха да влезем в минифилма. Всички ние нямаме търпение да излезе и вторият клип, за да завършим картината и всички да видят финала. Благодаря сърдечно и на всички наши почитатели за подкрепата и положителните коментари. Всичко беше реализирано заради вас. Ще кажа на мъжа ми само едно: "Обичам те", изпадна в откровения Емилия.

Парчето "Акула" тя изпълнява съвместно с младата чалга надежда Денис Теофиков, който вече се кичи с прозвището новия Фики. Очаква се да има втори клип, в който историята между фолкаджийката и Башар Рахал ще бъде продължена.

Реклама
Реклама
Реклама