Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7438485 www.bgdnes.bg

Плеймейтка на война с Пищова

Галина: Господинът е жалък!

Митьо: Грозница и вампир!

Дива война се развихри между плеймейтка и Митьо Пищова!

Участничката в последния конкурс "Мис Плеймейт" Галина Атанасова и "любимецът на народа" влязоха в ожесточен конфликт. Първа осветли враждата блондинката от Благоевград, която се прочу като най-голямата фенка на фолкпевеца Борис Дали.

"Жалка работа е господинът. Хиляди пъти ми праща покани за всякакви смешни и долнопробни конкурсчета, които аз категорично отказвам", обясни Галина, публикувайки чат с Димитър Маринов, в който той я нарича "вампир" и "грозница". Нападката от арбанашкия бохем идва след негативен коментар на Атанасова в социалните мрежи, който разпалва пищовския гняв.

Реклама

Близки и приятели на плеймейтката я окуражават след оповестения чат с Пищова.

"И на мен ми беше писал неведнъж, ама първо трябвало да му видя питона. Той един питон със свещ да се молиш няма да стане. Конкурсът е първо да мине през теб и може и да си избраната", споделя Радослава Руменова. "Пределно ясни са нещата не само на мен, а и на всички", потвърждава Галина Атанасова.

Пред "България Днес" Пищова потвърди убеждението си в липсата на красота, изказано в чата му с моделката.

"Тази е плеймейтка, колкото аз съм президент на Румъния. Виж я само. Аз в моята агенция имам само красиви и млади момичета. Тя ме заблуди с хубава снимка на профила, ама като влезеш да видиш вътре другите, и се уплашиш", сподели пред вестника Митьо и добави, че след проблемите със здравето вече е в отлично състояние, прави любов с по две жени наведнъж, без да ползва виагра, и бройката му вече е 3578.

След разговора с Пищова Галина получи нови съобщения от Митьо с нова покана за участие в неговите конкурси. Любов ли бе да я опишеш...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама