Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7440060 www.bgdnes.bg

Силвия Кацарова вече пенсионер: Счетоводител ме прецака!

Пенсията ми е 110 лева, не е вкарал документите ми в НОИ!

"Чак сега, на 65 години като станах, разбрах, че човек не бива да се доверява на никого. За съжаление, хора, на които много съм държала през годините, се оказва, че са се възползвали от мен." Думите са на естрадната ни легенда Силвия Кацарова, която от 26 април вече е пенсионер.

"Да, от години взимам инвалидна пенсия в размер на 110 лева. Иначе съм се подготвила с документите за пенсия, когато навърших 60 години, но се оказа, че счетоводителят ми не е внесъл в НОИ всичко необходимо и сега сама трябва да се оправям. Страшна немарливост цари навсякъде. Много съм разочарована", споделя още Кацарова, която в най-кратки срокове ще се погрижи за себе си сама.

Реклама

"От 15 години съм с 65% инвалидност заради операциите на ставите, които имах. Тези дни дори си взех инвалидния талон за паркиране", обясни още изпълнителката.

В момента с дясната й става, която е оперирана два пъти, всичко е наред, но интервенция на лявата й става все още предстои.

"Не е лесно. Но не обичам да се оплаквам. Когато болката стане нетърпима, тогава ще се обърна към хирурзите отново", смята Кацарова. Иначе в момента тя поддържа здравословното си състояние на висота чрез биорезонансен уред, който постоянно е с нея.

"Той отговаря на честотата на проблема в тялото ти и вибрира с нея. Когато си "пуснеш" в тялото същата вибрация, но по-висока, тя унищожава болката. Така на няколко пъти съм лекувала спазматични болки в тялото си", сподели изпълнителката на "Топъл дъжд".

Силвия разбрала за лековития уред от приятел, при когото била на гости. "Когато ми стана лошо, той веднага включи уреда и се облекчих. После си направих изследвания и си купих и за мен същото пособие. Сега се чувствам добре", радва се Силвия Кацарова, която тези дни се подложи и на операция на носа. "Имах проблем с носните прегради. Но вече дишам добре и изглеждам по-добре", смята певицата.

Реклама
Реклама
Реклама