Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7440444 www.bgdnes.bg

Христо Мутафчиев в "Дяволското гърло"

Големият български актьор Христо Мутафчиев ще се появи в култовия криминален сериал "Дяволското гърло". До края на първия и единствен засега сезон остават само още 3 серии.

Мутафчиев отпразнува своя 50-годишен юбилей в началото на април. Най-неочаквано той ще бъде едно от лицата на хитовата драма, която се излъчва всеки четвъртък по Нова телевизия. Тайната разкри популярният модел Катрин Вачева. Тя също се включва във филма и показа кадри от снимките.

Реклама

"С Христо Мутафчиев на снимачната площадка на сериала "Дяволското гърло". Снимаме си нещо...", написа загадъчно Вачева в социалните мрежи.

Преди време тя се прочу най-вече след скандала с бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов. Тогава манекенката беше брутално пребита от играча, заради което го осъди. Катрин вече има известен опит, след като се снима в четвъртия сезон на комедийния сериал "Столичани в повече".

Христо Мутафчиев се завръща в киното, но ролята му засега е в пълна мистерия. Преди това карловецът бе любимец на зрителите в сериалите "Дунав мост", "Клиника на III етаж", "Огледалото на дявола", а снима и в "Откраднат живот". Той не потвърди, но и не отрече, че влиза във филма.

"Пишете каквото искате. Няма да издавам дали ще се появя, но искам да кажа, че тези кадри не са от втория сезон", сподели Мутафчиев пред "България Днес".

В първия сезон на "Дяволското гърло" ще има 12 епизода. Остава да бъдат излъчени само още 3, в които предстои кулминацията и развръзката на драмата.

"В епизод 10 този четвъртък - все по-близо до истината! Истина, която ще шокира и нарани всички. Наистина не знам дали са готови за нея. Нямам търпение...", подсказа една от главните актриси в лентата Теодора Духовникова.

Реклама

"Нищо че ще свърши. Аз се радвам, че и у нас хората видяха колко интересен е този жанр и неслучайно е любим в момента в толкова много страни. Ще снимат и други. На тях вече ще им е по-лесно. Ние си бяхме обаче пионерчета", загатва Духовникова. "България Днес" научи, че хитовият сериал вече е продаден зад граница в няколко страни.

Съществуват няколко версии за това кой е масовият убиец в Смолянско, където се разиграва действието. Най-вероятната сюжетна линия е това да се окаже "добрият" герой дотук Филип, игран от Владо Карамазов. Скромната Диана Язова, в чийто образ влиза младата Павела Апостолова, също може да се окаже убийцата. В сериала тя е дъщеря на Духовникова. Сред вариантите е споменаван и героят на Стоян Радев - потайният полицай Красимир Каров.

Реклама
Реклама
Реклама