Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7450770 www.bgdnes.bg

Най-секси диджейката Мария Панева: Не съм гадже с Рачков!

Много добри приятели сме, озвучавам забраненото му шоу

"Не сме гаджета с Димитър Рачков. Отношенията ни са професионални."

Това сподели пред "България Днес" най-секси диджейката у нас Мария Панева. Известната като Мис Парти брюнетка публикува снимки с водещия на "Като две капки вода" в личния си профил, а фенове заподозряха любовен романс между двамата. Слуховете се засилиха още повече, след като актьорът се раздели отново с Мария Игнатова и никой не знае има ли нова приятелка или не.

"Работя в моноспектакъла на Рачков като диджей и артист. Имаме гостувания в България и чужбина. Ако искате да се забавлявате от сърце, заповядайте на "Забраненото шоу на Рачков"! За мен е чест да работя с такива големи артисти и работата ми доставя истинско удоволствие!", заяви Мария.

Реклама

Панева споделя, че от екипа на комедийното представление я потърсили за озвучаване на шоуто. След последното представление Мария публикува снимка с Рачков, като компания им правят още певецът Любо Киров и актьорът Румен Угрински. Четиримата изглеждат щастливи след успешното представяне в морската столица.

Татуираната красавица е родом от Димитровград, но преди 13 години се мести във Варна, където завършва дизайн. От малка има афинитет към музиката, танците, модата, рисуването и сценичните изяви. Професионално се е занимавала повече от 15 години с модерни танци и джаз балет. Участвала е в много конкурси за красота и неведнъж е грабвала короната.

"Не мога да кажа дали съм най-секси диджейката, но постоянно го чувам от хората. А това е най-верният атестат", споделя пред "България Днес" Мария.

Наскоро Панева дори бе обявена за най-секси диджейката в цял свят от меломани, изпреварвайки знойни красавици като Мари Ферари, Ники Белучи, Лиса Кенсингтън и Шехерезада.

Панева завършва училище за диджеи, а в курсовете й преподават едни от най-големите имена в българския DJ бранш.

Реклама

"Музиката е моята страст, откриха ме експерти и ми предложиха да завърша курса. Обучиха ме и успях да развия мой собствен талант. Хората се забавляват на плажа и в клубовете", разказва още Мис Парти, която миксира парчета в техно, денс, хип-хоп и R&B стил.

Както "България Днес" писа преди броени дни, се очаква Димитър Рачков скоро да седне в стола на Слави Трифонов. След официалното признание на Дългия в ефир, че няма да продължи договора си с Би Ти Ви, сценарият неговото място да заеме шоуто на Магърдич Халваджиян "Господари на ефира" изглежда все по-вероятен. Затова от месеци загатват шегите на водещите на "Като две капки вода".

Още преди месец фотографите на "България Днес" уловиха Халваджиян на излизане от Би Ти Ви след тежки преговори с ръководството. Макар никой досега да не е коментирал официално подобна рокада, няма и причина на хоризонта тя да не се случи.

Реклама
Реклама
Реклама