Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7452698 www.bgdnes.bg

Елен Колева стана учителка по йога

След като скъса с гаджето

Актрисата намери начин да печели пари, не може да си намери роли в театъра

Елен Колева стана учителка по йога, научи "България Днес". Звездата от "Шивачки" води курсове по източното изкуство. Тя има китап за учителка и вече предава знания. Колева започва работа в салона на своя приятелка. Освен часове по йога актрисата води и занимания по китайското изкуство Ци Гун.

Елен бачка от няколко дни, но вече може да се похвали с няколко ученички. Сеансите са кратки, а цената, която актрисата иска, е доста висока.

Реклама

"Много съм горда с моите първи ученички, на които преподавам древните енергийни упражнения Ци Гун и йога", признава Колева, като качи кадри от тренировката.

Актрисата се завърна у нас, след като се раздели с кипъреца Андреас Стилиану. Двойката бе пред сватба. Живееше под един покрив на Острова на Афродита, но нещата във връзката им се влошават и слагат край на любовния си романс.

Елен се прибра в България с идеята да си намери работа като актриса. След редица проведени разговори с директори на театри и режисьори Колева разбира, че няма кой да я вземе. За да не остане без пукната пара, се насочва към нещо, което умее толкова добре, колкото и играта на сцената - йогата.

Бившата на поета Калин Терзийски смята, че треньорството може да е доста по-доходоносно от актьорството. И решава да се впусне в изцяло ново за нея амплоа.

Аверката на Елен, при която работи, веднага я приема в екипа и й предоставя всичко необходимо. За кратко време Колева "обзавежда", както иска салона.

Актрисата от дълги години е запалена по йогата. Преди повече от 10 години я открива и оттогава не пропуска ден, в който да се упражнява и медитира.

Реклама
Реклама
Реклама