Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7452921 www.bgdnes.bg

Джени Суши към приятелка: Да, забавлявах се на партито с Пулев

Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, е заявила пред приятелка, че се е забавлявала по време на партито след победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину в края на март 2019 г. в Коста Меса, Калифорния, предаде bTV.

Това стана ясно от документите, които бяха предоставени на членовете на Спортната комисия в Калифорния, която ще разгледа жалбата на репортерката срещу българския боксьор.

Реклама

Защитата на Пулев разполага с данни от телефона на приятелка на Равало. Тя задава въпроса "Забавляваш ли се?", а Джени отговаря: "Да".

В комуникацията им не се вижда репортерката да се е оплакала от лошо отношение или тормоз. Именно това са обвиненията на Суши и нейната адвокатка Глория Олред. Заради тях правата на българина са спрени и той не може поне до момента да участва в мачове на територията на щата.

Скандалът се разгоря, след като Пулев целуна по устните репортерката в края на интервюто след мача. Тя обяви и че той е настоял този момент да бъде изтрит и да не се качва в интернет. Само че боксьорът отрича.

Данни по този казус ще представи и адвокатът на Пулев - Джон Уърт. Той ще свидетелства, че е срещнал Кобрата и Равало в ранните часове на следващия ден след партито в лобито на хотела. Пулев я е представил като своя приятелка, а тя не е възразила.

От щаба на боксьора вече реагираха и публикуваха видео, на което се вижда как репортерката се държи фриволно по време на партито след мача и въпросното интервю.

След като бъдат изслушани всички страни, Комисията ще има 48 дни, в които да вземе окончателно решение дали да позволи отново на българина да се боксира на територията на САЩ.

Реклама
Реклама
Реклама