Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7453946 www.bgdnes.bg

Трети път за (не)щастие:Киану Рийвс пак е Джон Уик

Наемният убиец бяга от себеподобни 

Най-силното лепило на света е това, което използват в Холивуд. Опитайте да разделите Даниъл Радклиф от образа на Хари Потър - невъзможно. Макар с всички сили младият мъж да приема ексцентрични роли в независими ленти (веднъж беше момче с истински рога, после беше говорещ труп), 99% от феновете по света крещят "Хари Потър, Хари Потър!", когато го срещнат на улицата.

Какво ще си кажете, ако срещнете Киану Рийвс на улицата? "А, ето го този от "Скорост" от 1994-та!" - не, ще си кажете "НЕО!" и веднага ще се сетите за "Матрицата". Екшън ролята на непобедим и не многословен герой му лепна толкова добре, че когато феновете го видяха отново да "разбива вся и всьо" в първата част на "Джон Уик", се побъркаха от кеф. Дори и в най-смелите си мечти продуцентите и самият Киану не са се надявали на подобен успех. Затова веднага се появи и втора част. Затова и тази седмица излиза третата част по кината.

Реклама

В "Джон Уик 3" героят на Рийвс отново си навлича невероятни проблеми. Той бяга по две причини: за главата му е обявена награда от 14 милиона долара, а освен това е нарушил основно правило – отнел е живот на територията на хотел „Континентал“. При това негова жертва е един от големите играчи и затова по петите на Уик са най-жестоките наемни убийци.

Всъщност именно заради това той трябваше да бъде изключен от своята организация, но мениджърът на "Континентал" Уинстън (Иън Макшейн) му осигури един час гратисен период, преди членството му да бъде прекратено завинаги. Така че Джон се възползва от това и бяга към Ню Йорк, а междувременно ще се разправи както той си знае с всеки, който се изпречи на пътя му.

Ясно ви е, че не отивате да гледате Хичкок, нали? Екшън тупаник, който не е най-лошото нещо на света.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама