Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7455148 www.bgdnes.bg

Футболист №1 абитуриент

Преслава прибира 100 000 бона от баловете

Валентин Антов завършва като частен ученик

Най-обещаващият млад футболист Валентин Антов тази година ще бъде абитуриент. Валентин завършва като частен ученик спортното училище "Ген. Владимир Стойчев". Макар да е само на 19 години, Антов, който е играч на ЦСКА, вече е отличен за най-прогресиращ млад футболист в страната за миналата година. Въпреки че често го сравняват с Бербатов, Антон не се възгордява. След завършването си той ще се посвети изцяло на футболната си кариера, като според специалисти е напълно възможно съвсем скоро да премине в голям клуб в чужбина. Освен Антов още няколко родни футболисти ще сменят фланелките с официални костюми тези дни. Това са играчът на ЦСКА Борислав Будинов и на „Лудогорец“ Доминик Янков.

Наследникът на Ванко 1 – Петър, също завършва гимназия тази пролет в Пловдив. Младият Главчев най-вероятно също ще се посвети на кариерата си като футболист след завършване на средното си образование. Той е юноша на "Локомотив" (Пловдив), а в момента играе под наем в "Рилски спортист".

Реклама

Скандалният Ванко със сигурност ще се бръкне солено за бала на сина си. Петър често демонстрира сред съучениците си луксозен начин на живот, появява се със скъпи автомобили. Компания за бала ще му прави дъщерята на транспортния бос Румен Рончев - Иванина. Рончев, който сега е в ареста, се прочу покрай любовния си роман с дизайнерката Мегз. Двамата се кълнат във вечна любов, а скандалната Каканашева отнесе доста критика за това, че си е хванала женен мъж с дете. Наскоро самата Мегз се защити, че дъщерята на Рончев е вече пълнолетна и сама може да взема решения за живота си.

Въпреки че дундурка бебе, абитуриент тази година ще изпрати и певицата Деси Слава. Големият й син Майки поема по собствен път и се надява да учи в университет. Деси Слава вече се подготвила за изпращането на сина си. Костюмът на Майки ще е на световноизвестна марка и струва няколко хиляди лева. За фолкаджийката това не е проблем, защото тя ще избие сумата само с няколко свои участия по време на абитуриентските празници. Графикът на певицата е запълнен, а тя ще пее на абитуриенти в София, Пловдив и Черноморието.

Колежките на Деси Слава също ще изкарат сериозни суми от бъдещите зрелостници. Рекордьорка традиционно е Преслава. Освен официално обявените си участия, които са около десетина за период от една седмица, младата майка има и няколко уговорени участия на частни партита. Традиционно за тях тарифата е двойна. Това означава, че само за седмица Преслава ще изкара над 100 000 лева. Подобна сума ще прибере и колежката й Галена. Тя е дори по-предпочитана, защото е известна сред тийнейджърите като голяма купонджийка. Азис и Тони Стораро са другите предпочитани изпълнители сред младежите.

За съжаление на завършващите голяма част от тях няма да могат да влязат за последно в класните си стаи. Традиционното изпращане не може да се извърши заради евроизборите, които са на 26 май. По тази причина училищата ще останат затворени точно в дните, в които има най-голям брой балове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама