Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7456775 www.bgdnes.bg

Помощник на Балъков вкара гол в Трета лига

Локомотив“ (Дряново) победи с 3:1 като гост „Партизан“ (Червен бряг) и запази шансове за оставане в Трета Северозападна Лига.
Голямо себераздаване, битка по целия терен, вяра и желание за победа момчетата водени от Ивелин Дражков, Иван Шипкалиев и Пламен Митев показаха воля и майсторство в мача. Ростислав Данчев-Рони, пропусна дузпа за „Локо“ в 32-ата минута, която съдията отсъди за нарушение срещу легендата Станислав Генчев – (Тачо).
Гостите обаче натиснаха в последните минути на двубоя и вкараха три гола – в 70 и 75 минута на срещата, талантливият Момчил Петров вкара две попадения с асистенции на Илиян Тосунов и Боян Борисов.


В 83-тата минута с извеждаш пас на таланта Момчил Петров, безкомпромисен пред вратата на домакините с гол като по учебник добави легендарната осмица Станислав Генчев. Той ще бъде помощник на Краси Балъков в националния отбор по футбол на България. За домакините от дузпа се разписа опитния Десислав Русев.
Тази неделя, 19.05. от 18:00 часа, на градския стадион в Дряново, „Локо“ посреща отбора на „Ботев“ (Луковит) в 28-ми кръг на Северозападната Трета Лига.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама