Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7459229 www.bgdnes.bg

Джаз примата Камелия Тодорова: Чакам внучка през юли в Германия

Когато ме повикат, тогава отивам

"Очаквам внучка през юли. Когато ме повикат, тогава отивам. Ще помагам с каквото мога. Дай Боже всичко да е наред".

Това сподели пред "България Днес" джаз примата Камелия Тодорова. По-малката й дъщеря-близначка Мириам-Ребека е бременна и в разгара на лятото е терминът й, когато се очаква да направи изпълнителката на "Не ме гледай така, момче" баба.

Реклама

Мириам е заедно с приятеля си повече от осем години. След като научили щастливата новина, че ще стават родители, двамата решили да се сгодят, а след това и да направят сватба в тесен семеен кръг.

Когато Камелия кацнала в Берлин, където от години живеят двамата, зет й я изненадал, че с дъщеря й ще подпишат. Сватбата става факт през април - три месеца след като на 21 януари Камелия Тодорова навърши 65 години и също около три месеца преди да стане баба и женското царство във фамилията да се разрасне още повече.

"Суеверна съм и не обичам да говоря предварително. Нека изчакаме щастливото събитие. Тогава ще говорим по-надълго", обясни още певицата.

Сестрата на Мириам - Рейчъл Роу, която е по-голяма от нея с около минута, е омъжена за дългогодишния си приятел диджея Страхил Велчев.

Очаква се Камелия Тодорова да вземе на ръце първото си внуче близо година след кончината на нейната майка Стойка, която си отиде през август 2018-а. "Няма по-голяма болка от тази да загубиш мама, моята закрила и вдъхновение", сподели тогава мъката си Тодорова.

От 21 януари Тодорова е пенсионерка и взима 450 лева. Споделя, че се радва на преподавателската си работа в Нов български университет, иначе може да загине на улицата с нейната пенсия.

Реклама
Реклама
Реклама