Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7459435 www.bgdnes.bg

Засипват Алисия с банкноти

Диво парти в Лондон 

Мигранти й пъхат пари по ръцете, пробват да я свалят 

С щедри бакшиши засипаха фолкаджийката Алисия!

Един от каноните на чалгата гласи: участие в чужбина не се отказва, защото там българите са най-щедри и издуват джобовете. В това лично се убеди Алисия, която изви глас в Лондон пред представителите на българската диаспора.

Стотици нашенци, избрали тежкия живот зад граница, решиха да разпуснат с чалга хитовете на изпълнителката от Вакарел. И тя не ги разочарова. Дива вакханалия от летящи салфетки, разливащ се алкохол и много селфита белязаха привидно спокойната лондонска нощ.

Реклама

Алисия също щуро се включи в партито и опитваше да удовлетвори всички музикални желания на почитателите си. Не се престраши единствено да се качва по масите и да танцува предизвикателно. Но обиколи повечето компании и им пожела "Наздраве!". При една от обиколките настоятелен мъж пробута бакшиш в ръката на певицата, тъй като му стана драго от песните и се разчувства, че чува българска реч. Примерът му беше последван и от други фенове, които се отпуснаха за банкноти от портфейлите си. Алисия с ловко движение грабваше даровете от феновете си и макар да изглеждаше първоначално смутена, впоследствие бързо продължаваше програмата си.

В английската столица чалгарката не беше в компанията на новото си мистериозно гадже. Тя пътува до Острова само за участието си и бързо се прибра към България, без да отдели никакво време за разходка и шопинг.

По време на изявата си Алисия беше пазена от двама здравеняци, които стриктно следяха купонджиите да не прекрачват границата на благоприличието. Все пак имаше няколко напористи млади лъвчета, които не само се снимаха с любимката си, но започнаха и неловки флиртове, на които чалгарката отвърна със снизходителна усмивка. През последните месеци, откакто стана ясно, че е приключила връзката си с Бирмата, Алисия често беше сваляна по нощните заведения, но така и не отвръща на алкохолното внимание. Не са редки и случаите, в които получава огромни букети от тайнствени обожатели. Засега певицата е категорична, че сърцето й принадлежи само на един мъж. Когото не бърза да разкрива публично.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама