Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7459721 www.bgdnes.bg

Седма книга за българския Стивън Кинг

Седма книга издаде 17-годишният Иво Христов от Радомир - "Портиерът към ада". Талантливото момче има рядко туморно заболяване, а от 2014 г. всеки ден той и семейството му водят битка за пълноценен живот.

В столичен клуб българският Стивън Кинг събра близки, приятели, звезди от музикалната сцена и телевизионния екран. Иво едва побра желаещите да си купят както последната, така и първите шест негови книги, с което да допринесат за събиране на средства за лечението му в Германия.

Реклама

Събитието уважиха Даниел Петканов и половинката му Александра, певицата Вяра Атова, Ники Кънчев, синоптичката Натали Трифонова с колегата си Денислав Борисов - водещ на новините по Би Ти Ви.

В книгата се разказва за момче, което е гневно на живота. Няма пари и е отблъснат от хората. Влюбен е в момиче, което не му обръща внимание и има богат приятел. А накрая става нещо много лошо, повдига завесата на сюжета в романа най-младият писател.

В битката за живот помагат най-вече борбените му родители и сестра му Франческа, които съвместно организират и благотворителни базари в София, Перник и Радомир с ръчно изработени сувенири.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама