Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7463331 www.bgdnes.bg

Лесбийка превъзпитава Кобрата

Кубрат Пулев ще гледа филмчета за сексуалното насилие

Мъжемразката Миранда от "Сексът и градът" учи боеца на въздържание след целувката с Джени Суши

Лесбийката Синтия Никсън, позната като Миранда от хитовия сериал "Сексът и градът", ще учи топбоеца ни Кубрат Пулев на сексуално въздържание, прилично поведение и морал. В терапията, която съдът постанови да се запише шампионът след злополучната и скъпоструваща целувка с Джени Суши, е включена лента с участието на Миранда, научи "България Днес".

Реклама

Шестте кратки филмчета под надслов "Това е сексуално насилие" (That's Harassment – англ., бел. ред.) са заснети миналата година с главна героиня напористата мъжемразка и адвокатка от "Сексът и градът". Именно тези филми са част от двумесечния курс, който Кобрата ще трябва да изтърпи заради награбването на Джени Суши и последвалото съдебно дело за сексуално посегателство. Във филмчетата актрисата Синтия Никсън, която е лесбийка и официално съпруга на партньорката си Кристин, играе жена, претърпяла насилие, грозни намеци и натискания от страна на лекаря си гинеколог.

В друга сценка политик - в ролята Хари Ленъкс, се опитва да се възползва от млада журналистка, която, докато е на работа и му взима интервю, привлича вниманието му. Насред интервюто Ленъкс се примъква към красавицата и започва да я опипва. Аналогията с Джени Суши е неслучайно избрана от психолозите, тъй като във филма Никсън е насилвана, докато си върши работата, от нахални мъже, досущ каквито бяха оплакванията на латинорепортерката към Кобрата.

Филмчетата са около пет минути всяко и са част от терапията, която Пулев ще трябва да прилага два месеца. Толкова е времето на курса срещу сексуално насилие, постановен от Атлантическата комисия в Калифорния. Според нея Кобрата е упражнил непожелано сексуално действие срещу Джени Суши, което му струва и 2500 долара глоба, плюс забрана да се боксира половин година. Освен да гледа филмчетата с Миранда от "Сексът и градът", Пулев ще има и срещи с психолог. Масово зрители на "Това е сексуално насилие" са категорични, че филмчетата са крайно въздействащи, тъй като камерата приближава рязко в близък план смутеното и изчервено лице на "жертвата" - работеща жена, пациентка при гинеколога, модел, която е насилена от фотографа на сесията си, гардеробиерка, натискана от прочут актьор. Още една звезда от Холивуд има пръст в лечението на Кобрата - продуцентът на сериите Дейвид Шуимър, познат като Рос от сериала "Приятели". Творецът решил да заснеме тези ленти с различни жени като професия и състояние, тъй като "всяка четвърта жена в света е насилвана".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама